Bullying-ul continuă. România în stare de șoc. O fetiță de 8 ani este snopită în bătaie și umilită de două fete de 11 ani

Bullying-ul continuă. România în stare de șoc. O fetiță de 8 ani este snopită în bătaie și umilită de două fete de 11 ani
Bullying-ul continuă. România în stare de șoc. O fetiță de 8 ani este snopită în bătaie și umilită de două fete de 11 ani

Cazul fetei de 13 ani, din Târgu Jiu, este cel care a scos la iveală o serie de evenimente violente între adolescenți. La nicio săptămână după publicarea scenelor de teroare pe care o tânără le-a trăit, fiind bătută și umilită de alte trei fete, recent, o altă filmare lovește din plin România.

O copilă de 8 ani, urmărită și bătută într-o scară de bloc

Bullying-ul este din ce în ce mai practicat în România, motiv de îngrijorare pentru părinți și autorități. În ultimele zile, tot mai multe scene violente au fost publicate pe rețelele de socializare, creând o adevărată isterie în rândul internauților.

Cel mai recent caz care șochează milioane de români este cel al unei fetițe de 8 ani, bătută și umilită de alte două fete de 11 ani. Scenele de groază au avut loc în zona centrală din Motru, în urmă cu câteva zile. După ce a fost bătută în văzul tututror, agresoarele au urmărit copila și în scara blocului în care aceasta locuia.

O copilă de 8 ani, urmărită și bătută de alte doua fete
O copilă de 8 ani, urmărită și bătută de alte doua fete

În filmare se poate auzi cum micuța le imploră pe fete să nu o mai bată și să o lase în pace: „Lasă-mă în pace! Lasă-mă!”. Postarea a fost publicată de Oana Schirloiu, care a scris și un scurt mesaj care însoțește scenele cumplite de violență.

„Se întâmplă la Motru! Unde dăm de aceiași părinți iresponsabili și de aceiași copii bătuți în cap! Da, să vă înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “la apa mare”, sa se sature de așa copii fără viitor pe care îi ”cresc din greu“ . Sper să primiți ce meritați!”

Ce mesaj au transmis autoritățile

În urma publicării materialului video, poliția din Motru s-a autosesizat, transmițând un comunicat prin care prezintă situația actuală a celor trei tinere.

“Având un vedere imaginile de mai sus, polițiști din cadrul Poliției Municipiului Motru s-au sesizat din oficiu sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovire sau alte violențe.

Cele trei minore au fost identificate că având 8, respectiv 11 ani, toate din Motru, incidentul fiind petrecut in data de 12.09.2020.

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Motru”, a anunțat IPJ Gorj, potrivit observatornews.ro.

Vezi imaginile în care fetița este lovită și umilită:

Sursă video: Facebook Oana Schirloiu

Se întâmpla la Motru ! Unde dam de aceeași părinți iresponsabili și de aceeași copii bătuți in cap ! Da , sa va înoate părinții cu tot cu voi câțiva ani “ la apa mare” sa se sature de așa copii fără viitor pe care ii” cresc din greu “ . Sper sa primiți ce meritați !?????

Publicată de Oana Schirloiu pe Duminică, 13 septembrie 2020