Mihai Bobonete, mesaj tulburător. ”Rând pe rând, pe toți ne lovește!” Ce a postat vedeta PRO TV

Mihai Bobonete, mesaj tulburător. ”Rând pe rând, pe toți ne lovește!” Ce a postat vedeta PRO TV

Pe măsură ce zilele în izolare trec, unii dintre noi încep să lase garda jos, să intre în depresii, să se lase cuprinși de o tristețe dezolantă. În sprijinul lor, Mihai Bobonete a postat pe Facebook un mesaj de îmbărbătare.

Cum te lupți cu depresia în izolare

Un gest frumos făcut de Bobonete, un mesaj de încurajare pentru cei care încep să simtă din plin consecințele izolării. Mihai spune că simte că unii  dintre prietenii lui încep „să depună armele”.

„Rând pe rând, acum, după două săptămâni de izolare, caâe un prieten mă sună și îl simt că depune armele în fața depresiei și a realității crude.
Nu durează mult, în vremea asta ține maxim 3 zile apoi îți revii ușor și îți asumi situația.
Ne lovește pe toti, ușor dar sigur, în curând , ca la cinema, în curând pe marile ecrane.
Nu ține mult, vă garantez și vă sfătuiesc să stați de vorbă cu soțul/soția/iubita/iubitul, să vă jucați cu cei mici, să comunicați păreri și temeri, tot ce vă trece prin cap, faceți ceva nou, plantați, desenați, citiți ,decupați, cântați, dansați , orice activitate care să vă poarte mintea în alte direcții”, scrie Mihai.

Mihai Bobonete:
Mihai Bobonete: „Curaj!”

Actorul își asigură prietenii virtuali că e o stare care nu durează mult, o stare din care se iese și o stare din care, fie că vrem, fie că nu vrem, învățăm. Postarea a strâns mii de like-uri și sute de comentarii de la oameni care, se pare, chiar aveau nevoie de o încurajare.

Urmăriți Playtech.ro și pe