05 iun. 2022 | 12:37

Mihai Bobonete, în doliu. A murit cel care l-a sprijinit cel mai mult: „Unul dintre cei mai destepti oameni”

Monden
Mihai Bobonete, în doliu. A murit cel care l-a sprijinit cel mai mult: „Unul dintre cei mai destepti oameni”
Mihai Bobonete este în doliu: un prieten bun s-a stins din viață

Mihai Bobonete și-a îngrijorat fanii. Unul din cei mai buni și iubiți comedianți de la noi nu trece deloc prin momente ușoare. Celebrul actor din serialul românesc ,,Las Fierbinți” le-a mărturisit internauților care îl urmăresc pe rețelele de socializare că o persoană dragă lui a murit. Este vorba despre un om care l-a sprijinit mult în ceea ce a visat mereu să facă. „Unul dintre cei mai destepti oameni”, a subliniat juratul de la ,,Românii au talent” în mesaj.

Mihai Bobonete trece prin clipe grele: un om drag lui a murit

Mihai Bobonete a postat un mesaj neobișnuit pe rețelele de socializare. Acesta ține ca mereu să îi facă pe internauți să râdă, dar de data aceasta nu a putut da startul la glume, ci la amintiri dureroase.

Actorul din serialul românesc ,,Las Fierbinți” a aflat o veste care i-a umbrit ziua și cu siguranță peste care va trece foarte greu. Un bun prieten s-a stins din viață.

Este vorba despre un om care i-a fost un sprijin uriaș în urmă cu 20 ani de ani, moment în care vedeta se afla într-un punct care părea fără scăpare.

Mai exact, cel pe care l-a poreclit Motanu a murit. Juratul de la emisiunea ,,Românii au talent” a povestit pe rețelele de socializare o amintire prețioasă pe care o are alături de el și pentru care întotdeauna îi va mulțumi.

Comediantul a ținut să sublinieze că acesta a fost unul din cei mai deștepți oameni pe care i-a cunoscut de-a lungul vieții sale.

,,Drum lin…”

,,Acest om mi-a fost foarte drag, mi-a fost sprijin cand bananaiam prin negura incertitudinii acum 20 de ani si a fost , fara indoiala , unul dintre cei mai destepti oameni pe care i-am cunoscut de-a lungul vietii mele. Motanu avea umor, canta dumnezeieste la chitara, stia istorie de dadea pe afara.

Intr-o seara, la Magura, pentru ca eram mai multi decat tinea casa, eu si Motanu am dormit pe prispa. Ploua frumos si picaturile care se loveau de marginea garduletului ce delimita prispa, se spargeau si ne umezeau mutrele noastre si ochi nostri inchisi.

Motanu tot turuia o legenda despre Ghica, asasinat si alte alea… deodata am auzit strigate prin ploaia noptii si la cateva secunde il vedem pe Cristi Horia (Vioară) iesind din casuta din valea si tremurand pe motivul ca vazuse o fantoma la capul patului , care fantoma avea un opaiț si ii zambea periculos.

Motane sa nu te superi ca doar asta mi-a venit acum…Drum lin si sa le zdrangani si alora chitara ta electrica pana li s-or ridica penele pe aripi!!!”, a fost mesajul actorului de pe pagina sa oficială de Facebook.

Parteneri
Ireal! Ce face Kate Middleton noaptea pe întuneric. Prințul William a rămas șocat
Redactia.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Rusia amenință că va ataca Polonia dacă NATO aduce arme nucleare pe teritoriul acesteia
Digi24
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Se cutremură România. Ion ILIESCU nu mai scapă
Capital.ro
Blocurile de pe strada surpată din Slănic Prahova sunt evacuate chiar acum | Raed Arafat, decizie de ultimă oră
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Se dau BANII de PENSII! Cea mai bună veste înainte de PAȘTE
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro