Când începe noul sezon din ‘Românii au talent’. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt noii jurați

Când începe noul sezon din ‘Românii au talent’. Mihai Bobonete și Dragoș Bucur sunt noii jurați
Când începe noul sezon de la 'Românii au talent'? Toți fanii îl așteaptă

Noul sezon al emisiunii „Românii au talent” este așteptat cu nerăbdare de telespectatori. Juriului li se alătură Mihai Bobonete și Dragoș Bucur. Cei doi sunt extrem de iubiți de publicul care abia așteaptă să îi vadă în show-ul care a cucerit o țară întreagă.

Românii au talent: când începe noul sezon?

Un nou sezon al emisiunii ‘Românii au talent’ se apropie și promite deja multe surprize tuturor spectatorilor. Alături de Adra și Andi Moisescu vin doi noi jurați care vor decide soarta concurenților. Concret, în proiect au mai venit Mihai Bobonete și Dragoș Bucur.

Românii sunt invitați peste trei săptămâni în fața micilor ecrane pentru a lua parte la cel mai mare spectacol. Comediantul este o prezență mult dorită pe TV, iar acum cei care îl iubesc îl vor putea vedea și în postura de jurat în sezonul cu numărul 12. Dragoș Bucur va simți și el emoții puternice alături de actor pe data de 4 februarie, la Pro TV, în prima ediție din 2022.

„Eu cred că românii chiar au talent, suflet mare şi un simţ al umorului foarte dezvoltat, aşa că o emisiune care să caute şi să dovedească aceste lucruri este perfectă! E o bucurie pentru mine să fac parte din echipa Românii au talent şi să fiu în juriu alături de Andra, Andi şi Bobo”, a mărturisit Bucur în cadrul unor confesiuni pentru Pro TV.

Ce vedete au mai fost la masa juriului?

Amintim că Andra și Andi Moisescu fac parte din juriul emisiunii încă din primul sezon, iar în stânga și în dreapta lor și-au mai făcut apariția fel și fel de vedete de-a lungul anilor. Ei au făcut echipă cu Mihai Petre până în anul 2014, ulterior în locul dansatorului au venit Mihaela Rădulescu și Bebe Cotimanis.

Rădulescu a plecat în 2018 de la show-ul de talente, fiind înlocuită tot cu Mihai Petre, iar un an mai târziu Cotimanis a fost înlocuit cu Florin Călinescu. Câștigătorul emisiunii ‘Asia Express’ a fost din nou înlocuit, dar de Alexandra Dinu, actriță care a plecat după un sezon.

Cei care mai rămân neschimbați sunt prezentatorii iubiți de o țară întreagă – Smiley și Pavel Bartoș. Toată lumea se așteaptă la emoții puternice, povești de viață incredibile și la un real spectacol care să îi facă să aplaude îndelung.

Actorul din Las Fierbinți este cu siguranță surpriza totală a sezonului cu numărul 12, fiind adorat de cei de acasă. Toți se așteaptă ca acesta să aducă sarea și piperul edițiilor din anul 2022.