Mihai Bobonete i-a desființat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand. Ireal cum arată strada pe care merge zilnic

Mihai Bobonete i-a desființat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand. Ireal cum arată strada pe care merge zilnic
Mihai Bobonete i-a desființat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand.

Mihai Bobonete, juratul de la Românii au Talent, i-a desființat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand. El a făcut publică, pe pagina de Facebook, strada pe care trebuie să meargă zilnic împreună cu copiii săi, o stradă din nordul Capitalei, neasfaltată și plină de noroi. Iată ce le-a transmis Mihai Bobonete celor doi primari.

Mihai Bobonete i-a desființat pe Nicușor Dan și pe Clotilde Armand

Mihai Bobonete nu s-a mai putut abține și a scris un mesaj pe contul de Facebook, adresat primarului General, Nicușor Dan, și lui Clotilde Armand, Primarul sectorul 1 al Capitalei. El a postat și imagini cu strada neasflatată, invadată de noroi, pe care trebuie să o parcurgă zilnic împreună cu cei doi copii ai săi care îl întreabă neîncetat de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să asfalteze. Mesajul comediantului este redat în rândurile de mai jos.

„Jandarmeriei 375–390 Anul 2022.
Primar General al Capitalei Nicușor Dan
Primar Sector 1 Clotilde Armand
Sper ca toate drumurile pe care le mai aveți de făcut în viața asta să fie la fel ca bucata asta de șosea pe care merg de 10 ori pe zi eu împreună cu cei doi copii ai mei care mă întreaba tot timpul de ce nu vine nimeni de 10 ani încoace să puna un asfalt!

Aaaa, de fapt m-am răzgandit, sper sa aveți numai drumuri ca acesta toată viața asta și după ea la fel, și mai sper ca într-o zi, ăstora care ocupa funcții atât de înalte să vi se facă atât de rușine de incompetența si de neputință, încât să vi se rupa pantalonii în cur la fiecare strănut pâna la 90 de ani ți sa gasiti tot timpul coajă de nucă în cozonac!

Să nu-mi începeți acum ca nu ține de noi, ca e la Capitală, ca mai sunt situații…
Acum o săptămână am auzit o declarație care reflecta fix potența unui Primar:

”Eu știu ca toate linoleurile din tramvaiele bucureștene trebuiesc schimbate, dar nu avem bani!”

Domnul Nicușor, eu știu că aș face surf, dar nu am placă și mai știu unele lucruri, dar nu am chef și mi-e și scarbă să vi le spun că sigur găsiți o scuză la toate.
Doamna Clotilde, sunteți cel mai degeaba.”, a fost mesajul lui Mihai Bobonete adresat celor doi edili.

Mesajul lui Mihai Bobonete a fost distribuit de aproximativ 200 de persoane în mediul online și a generat mai multe comentarii în spațiul virtual.

Cum a răspuns Clotilde Armand

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1, i-a dat și ea un răspuns actorului, venind cu o explicație pentru situația expusă.

„Bună ziua. Această porțiune aparține de Primăria Capitalei iar Primăria Sectorului 1 nu are cum să intervină. Nu are cadru legal. Anul trecut am mai reamintit asta. Acum, pentru disconfortul creat eu sunt pregătită să îmi cer iertare tuturor locuitorilor din zona asta. Dar scuzele mele nu vor asfalta drumul și nici nu vor folosi. Așa că am sunat la Administrația Strazilor să se ocupe de drum.

Să nu se mai repete situația voi propune Consiliului local un proiect de hotărâre prin care să preluăm noi strada Jandarmeriei la Sectorul 1.

Profit de ocazie să reamintesc că am mai propus Consiliului local preluarea mai multor străzi cu probleme aflate în Sectorul 1 pentru modernizarea lor, dar alianța PSD și PNL au refuzat sistematic să voteze. Rezultatul? Degeaba – așa cum bine spuneți.”, a fost răspunsul lui Clotilde Armand la postarea lui Mihai Bobonete.