Mihai Bobonete, derapaj comis în direct la Românii au talent. Nu s-a putut abține: „S-a bășit mireasa” VIDEO

Mihai Bobonete, derapaj comis în direct la Românii au talent. Nu s-a putut abține: „S-a bășit mireasa” VIDEO
Cum a jignit Mihai Bobonete gestul unui concurent din Germania

Mihai Bobonete aduce un plus de umor la masa juraților de la Românii au Talent. Cunoscut pentru franchețea lui, juratul spune mereu exact ceea ce gândește. Obișnuit să se exprime liber, comediantul uită uneori că ar trebui să fie mai diplomat, așa că lasă gândurile să iasă pe gură fără să se gândească prea mult la felul în care acestea sunt percepute de către oamenii care vin pe scena Românii au Talent. 

Ce a putut să spună Mihai Bobonete unui concurent

Așa s-a întâmplat și de data aceasta, când Bobonete a jignit un concurent. Jurații s-au obișnuit deja cu tot felul de personaje care vin în show-ul de talente. De aceea, ei au la dispoziție butonul roșu cu care pot opri numărul, când acesta devine prea greu de suportat. Cu toate acestea, membrii juriului au fost întotdeauna diplomați, chiar dacă uneori s-au amuzat pe seama concurenților. 

De data aceasta, pe scena concursului a venit Peter Paduranga, în vârstă de 66 ani, din Germania. Este de profesie instrumentalist, dar și filosof și profesor de yoga. 

„Dragă juriu, aici stau în fața ta. Un moment istoric pentru prima dată în viața mea îmi întâlnesc publicul românesc.

Aduc cu mine munca mea muzicală din ultimii 40 de ani de cântăreț, muzician și compozitor. Așa că aș vrea să vă rog să aveți răbdare timp de 3 minute pentru a asculta această melodie în pace. Are titlul Soarele dimineții puterea ta.

Am compus-o vara asta la mine acasă din pădure, alături de drăgălașele păsări la răsărit. Este vorba despre faptul că există întotdeauna un nou început pentru noi. În aprilie 2020 am fost în spital cu Corona timp de 17 zile și am fost aproape de moarte.

Dar știam că nu era timpul meu să părăsesc acest pământ. Încă nu îmi întâlnisem minunatul public român”, a citit el într-o română stricată de pe o foaie. 

„Ia băgați, domnul”, l-a îndemnat Bobonete.

Ce s-a întâmplat după număr

La auzul „melodiei”, jurații au început să râdă pe săturate. Omul a cântat melodia cu versurile în română, însă pronunția lui era extrem de proastă, motiv pentru care se înțelegea cu totul altceva.

„Pute rața, pute rața”, s-a amuzat Andra la versul „puterea ta”. 

Într-un final, toți jurații au apăsat butonul roșu ca să oprească chinul la care au fost supuși. 

„Domnul Peter, să știți că noi, poporul român, avem o vorbă care în astfel de momente se potrivește foarte bine, nici nu știu cum o să v-o traducă doamna, dar nici trebuie să o traducă, se cheamă s-a bășit mireasa.

Eu cred că asta s-a întâmpla acum pe numărul dumneavoastră. Trebuie să vă spun că este cel mai rău moment pe care l-am văzut la Românii au Talent de când sunt eu înșurubat în scaunul ăsta.

Să vă dea Dumnezeu sănătate cu yoga aia, dar pe muzică trebuie să vă spun că m-am simțit ușor abuzat la timpanul meu care și-așa nu e ce trebuie”, a spus Mihai Bobonete.

„Dar am văzut atât de mulți cântăreți care au cântat bine, încât aveam nevoie și de un moment din ăsta în care, din nou, vă repet, s-a bășit mireasa”, a continuat el.

„Îmi pare rău acum că am fost destul de vulgar, să mă ierte publicul de acasă, dar expresia asta o știe toată lumea, o folosești de fel când cineva dă cu mucii în fasole”, a spus Bobonete la testimoniale.

Urmăriți Playtech.ro și pe