Mihaela Rădulescu, ținuta de milioane în finala Ferma 2020. Câte mii de lei a costat rochia verde

Mihaela Rădulescu, ținuta de milioane în finala Ferma 2020. Câte mii de lei a costat rochia verde
Cât a costat vestimentația Mihaelei Rădulescu din Marea Finală Ferma 2020?

Mihaela Rădulescu a fost apariția serii! Ferma 2020 orășeni vs. săteni a încheiat în seara trecută încă un capitol. Finala a fost de milioane, la fel și rochia purtată de celebra prezentatoare. Cât a costat vestimentația brunetei purtată în cea mai specială seară?

Cât a costat rochia din Finala emisiunii Ferma 2020 purtată de Mihaela Rădulescu?

Prezentatoarea show-ului Ferma s-a întrecut pe sine în ultima seară plină de emoție și speranță a celor care au trecut prin multe peripeții de-a lungul timpului. Diva de la Monaco a surprins plăcut încă o dată fanii emisiunii cu vestimentația aleasă. Rochia verde purtată joi seara nu avea legătură cu mediul rural, ci era special aleasă pentru o seară de gală atât de importantă precum a fost aceea. Alegerea n-a fost una ieftină deloc, bună fiind și pentru seara de Revelion.

Rochia face parte din colecția Danei Budeanu numită „Love is glowing”, iar pe site-ul oficial apare la prețul de 5.500 de lei. De-a lungul timpului, telespectatorii au observat stilul vedetei și cum a reușit să îmbine piese luxoase cu câteva accente care să aducă aminte fin de locul în care se află, într-o pădure departe de civilizație, unde cei pe care îi vizitează sunt nevoiți să se descurce cu foarte puțin.

„Am abordat diferit jocul”

Cuvintele ultime ale celor care au jucat până în ultima clipă i-au emoționat pe cei de acasă, mai cu seamă cu fanii lui Andrei Stoica, cel care a fost la o aruncătură de băț de marele premiu. Luptătorul a avut cea mai mare gașcă de suporteri și în Fermă, după întoarcerea tuturor fermierilor care au fost prezenți la ultimele bătălii. Din păcate pentru el, Marea Finală s-a disputat între Elena Chiriac și Augustin Viziru.

”Când șansa nu e cu tine, nu e cu tine. V-am zis… nu am noroc. Aveam finala în fața ochilor. A fost aventura vieții mele”, a declarat Andrei la finalul unei probe în care a fost urmărit de ghinion. ”Am avut foarte multe provocări. Au fost lecții. A fost cea mai frumoasă experiență din viața mea. M-am acceptat pe mine. Sunt alt om”, a spus concurenta care s-a bucurat sincer pentru victoria aliatului ei. “Am abordat cu totul altfel jocul și singurul meu obiectiv a fost să-i dau educația fetiței mele, să-i arăt că se poate să fii om bun și să câștigi trofeul. Și asta am făcut”, a declarat Augustin Viziru.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI