25 aug. 2021 | 09:52

UPDATE: Micutzu, conflict în centrul Bucureștiului. Actorul, audiat de Poliție după o altercație pe Calea Victoriei

Monden
UPDATE: Micutzu, conflict în centrul Bucureștiului. Actorul, audiat de Poliție după o altercație pe Calea Victoriei
Micutzu, violent în centrul Bucureștiului.

Actorul de stand-ul comedy cunoscut sub numele de Micutzu a fost audiat de oamenii legii, după ce a fost implicat într-un conflict, în centrul Bucureștiului.

UPDATE: În urma informațiilor apărute în presă, avocații celebrului actor ne-au contactat, solicitând publicarea următorului drept la replică:

  • ”Conflictul nu a fost provocat de Micutzu – Cosmin Nedelcu, așa cum rezulta din titlurile careau în prim-plan numele actorului, ci de o persoană care s-a recomandat drept„judecător militar” – va invităm să verificați acuratețea datelor în înregistrarea videodisponibilă aici. Actorul și cele două persoane apropiate acestuia, care îl însoțeau înseara de 15.08.2021 au fost cei agresați, așa cum se vede în materialul filmat.

  • Reacțiile actorului nu au generat victime, astfel încât titlurile și informațiile potrivit căroraMicutzu ar fi „rupt un picior” sau alte afirmații similare sunt complet false și afecteazădemnitatea și imaginea acestuia.

  • Conflictul nu a generat pagube materiale provocate de Micutzu – Cosmin Nedelcu,astfel încât titlurile și informațiile din presă potrivit cărora acesta „a devastat o terasă”, „aspart vitrine”, etc. sunt de asemenea false.

  • Actorul a oferit o declarație poliției, în calitate de martor, nu a fost „reținut” sau„ridicat” de poliție, astfel cum este redat în unele dintre materialele de presă.

Micutzu (Cosmin Nedelcu) înțelege că, prin natura statutului de persoană publică, evenimentele
au constituit un subiect de presă. Vă solicităm însă, tuturor reprezentanților media, să redați
evenimentele într-o manieră obiectivă, respectând adevarul și acuratețea faptelor.
Actorul mulțumește pentru toate mesajele de susținere din partea publicului larg și a unora
dintre reprezentanții presei, precum și tuturor jurnaliștilor care au redat neutru și obiectiv
evenimentele petrecute în seara zilei de duminică sau care au publicat / difuzat deja integral
clarificările transmise de acesta prin intermediul înregistrării video de mai sus.”, se arată în solicitare.

ȘTIREA INIȚIALĂ:

Micutzu, conflict în centrul Bucureștiului

Oamenii legii fac acum cercetări și caută informații despre motivul pentru care acesta a avut un astfel de comportament. Noaptea trecută a fost acțiune pe străzile din București, iar celebrul Micutzu ar fi devenit, din victimă, agresor.

Acesta se plimba pe Calea Victoriei, când, la un moment dat, o persoană dintr-un grup de cinci, printre care se afla și un minor, i-ar fi adresat injurii. Imediat a izbucnit însă conflictul, lăsându-se cu o încăierare de zile mari. Pentru a aplana cearta, între ei s-ar fi băgat și o femeie și un bărbat, rezultând un geam spart al unui magazin din zonă, notează Spynews.ro.

Ce au stabilit oamenii legii

Incidentul a fosr raportat de către o femeie, care le-a spus polițiștilor că un grup de persoane se bate în fața unui magazin din apropierea secției. Au ajuns, în scurt timp, mai multe echipaje la fața locului, care i-au identificat pe participanții la scandal, printre ei aflându-se și Micutzu, pe numele real, Cosmin Nedelcu.

Fiecare participant la scandal a fost condus la sediul Secției 1 de Poliție pentru declarații. În urma declarațiilor, s-a stabilit amendarea fiecărei părți cu suma de 200 de lei pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, dar și pentru adresarea de expresii jignitoare în spațiul public comun. De asemenea, au fost declanșate și cercetări pentru distrugere, lovire și alte violențe.

Comunicatul Poliției

„În noaptea de 15 /16 august 2021, în jurul orei 00.00, prin apel 112, Secția 1 Poliție a fost sesizată de către o femeie cu privire la faptul că în fața unui magazin de pe raza de competență a secției, mai multe persoane sunt implicate într-un conflict.

La fața locului s-au deplasat, de urgență, polițiștii, care au identificat persoanele implicate și le-au condus la sediul subunității. Din primele date a rezultat ca în jurul orei 23.50, dintr-un grup format din 5 persoane, 4 adulți și un minor, aflat în fața unui magazin, un bărbat ar fi adresat anumite cuvinte unui trecător.

Acesta ar fi fost deranjat de cele auzite și a început să se certe cu cel în cauză. Cu intenția de aplanare a situației, au intervenit alte doua persoane, un bărbat și o femeie. Conflictul verbal a degenerat, iar un geam al magazinului a fost spart. În cauză au fost declanșate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de distrugere și lovire sau alte violențe.

4 bărbați au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 200 de lei (fiecare), conform prevederilor Legii nr 61 din 1991 pentru sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, pentru adresarea de expresii jignitoare”, se indică în comunicatul Poliției.

Parteneri
Cine sunt concurenții de la "Insula Iubirii". Surprize mari la Antena 1
Redactia.ro
”Acord total!”. Ianis Hagi s-ar fi înțeles cu noua echipă
Digisport.ro
Zodii care vor cunoaște succesul și fericirea după Luna plină din 24 aprilie. Reușitele vor fi la tot pasul
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Misterul unei crime a fost elucidat după 30 de ani. Mărturia unui copil de 4 ani i-a dat de gol pe autori
Digi24
Rusia, enervată de ajutorul militar american pentru Ucraina, spune că SUA vor fi „umilite la fel ca în Vietnam sau în Afganistan”
Digi24
Cum arată la interior vila din Las Vegas a Anamariei Prodan. 'Lămâi și mandarini ca ai mei nu are nimeni!'
Unica.ro
Adrian „Beleaua” Corduneanu a lămurit situația! De ce sicriul lui Costel Corduneanu a fost închis. Nu fratele interlopului va prelua șefia clanului
Spynews
S-a vândut o CELEBRĂ CLĂDIRE din România. A fost construită în urmă cu mai mult 80 DE ANI
Capital.ro
Compania de curierat care deschide un nou hub regional. Peste 150 de noi locuri de muncă!
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
ALERTĂ NUCLEARĂ în EUROPA! Avertismentul RUSIEI la doi pași de ROMÂNIA
Mediaflux
Cristina Cioran se pregătește de o nouă confruntare cu fostul iubit! Ce urmează să se întâmple mâine: „Un infractor dovedit, cu atâtea dosare...” / VIDEO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Unde ar fi fost găsit soțul Mariei Roman, conform surselor Antena Stars. Bărbatul a fost dat dispărut pe 16 aprilie
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro