Micutzu, certat de un bărbat din cauza măștii. Răspunsul său a fost total surprinzător

Micutzu, certat de un bărbat din cauza măștii. Răspunsul său a fost total surprinzător
Micutzu, certat de un urmăritor din cauza măștii de protecție

Micutzu a intrat în gura fanilor critici! Celebrul comediant a fost dojenit de unul din urmăritorii săi din cauza măștii de protecție pe care o purta. Cum a răspuns vedeta la cele scrise de un internaut?

Micutzu, discuție cu unul din fani din cauza măștii

Pandemia de coronavirus a scos scepticismul și basmele din unii oameni. Câțiva exagerează în privința restricțiilor, alții au devenit deja lectori în ceea ce privește binele altora în aceste vremuri sumbre, iar unii își văd liniștiți de coliba lor și s-au împăcat cu viața în pandemie. „Nu prea a fost mulțumit pilotul de prestația sa pentru ca nu a ieșit la aplauze.#calateatru #măscuță #telasmasca”, a fost mesajul din descrierea pozei. 

Micutzu a fost certat de un fan din cauza măștii de protecție
Micutzu a fost certat de un fan din cauza măștii de protecție

„Nu sunt sigur, dar dacă cea de lângă tine e prietena ta, nu te ajută prea mult că ai o mască net superioară celei pe care o poartă ea. Îți poate transmite ceea ce ia, prin contactul vostru direct ulterior prezenței în public. Cred că aici e ca pe munte, ai doar rezistența celui mai slab (protejat) din grup”, a fost comentariul unuia fintre urmăritorii comediantelui.„În regulă! Mulțumim! O să îi transmit să o poarte pe cea ca a mea, chit că nu vede pe unde merge. Dar așa va fi și ea net superioară”, i-a răspuns vedeta acestuia.

Discuția dintre Micutzu și un fan
Discuția dintre Micutzu și un fan

Colegul lui de breaslă a refuzat să participe la Ferma

Micutzu, Bordea, Dan Frînculescu și Radu Bucplae au dezbătut mai multe subiecte, printre care și emisiunile de la noi. Astfel, la întrebarea “Ce emisiune ați face pentru o televiziune din România.” Dan Frînculescu a făcut o mărturisire neașteptată.

“Ce bine că nu m-am dus. M-au chemat la treaba asta. Mi s-a părut că e o glumă. Cică a fost și nu știu care. Am fost politicos și le-am zis să mă sune când au un format în care nu trebuie să mulg capre dacă se poate. Și mi-a zis că nu e vorba despre asta. Au zis: dar știi că o să ai expunere. Iar eu le-am zis: exact despre aia mi-e frică”, a mărturisit Frînculescu. Deși fanii comediantului s-ar fi bucurat mult să-l vadă în proiectul televizat, i-au ănțeles și respectat decizia de a nu lua parte la o asemenea competiție. Totuși, în emisiunea provocărilor a acceptat să intre colega lor de breaslă Anisia Gafton, care din păcate a ieșit destul de repede.