26 sept. 2024 | 17:26

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi, dar la diferență de 25 de ani. Cum și-au sărbătorit ziua de naștere

Monden
Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi, dar la diferență de 25 de ani. Cum și-au sărbătorit ziua de naștere
„Am rămas fără idei de cadouri”

Sunt unul din puținele cupluri longevive de la Hollwyood, demonstrând și acum că se iubesc și se  respectă. Dar, ceea ce-i diferențiază de alții, este că Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi, dar la diferență de 25 de ani, și-au sărbătorit ziua de naștere.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi

Doi din cei mai apreciați actori americani, Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, sunt născuți în aceeași zi, numai că la 25 de ani diferență. Fiul genialului Kirk Douglas avea săs enască pe 25 septembrie 1944, în New Brunswick, New Jersey. De cealaltă parte, frumoasa Catherine Zeta Jones se năștea dincoace de ocean, în Marea Britanie, tot pe 25 septembrie, dar în 1969.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi, dar la diferență de 25 de ani. Cum și-au sărbătorit ziua de naștere

Catherine Zeta Jones și Michael Douglas, formează cuplul puternic de la Hollywood, care s-a căsătorit în 2000, și au doi copii, Dylan, în vârstă de 23 de ani, și Carys, de 20 de ani. Cu toate că mariajul lor a rezistat timp de 24 de ani, surse din interior susțineau la începutul acestui an că relația lor a avut probleme.

Acum, surse din interior au declarat pentru InTouch Weekly că, atunci când copii s-au mutat din casa părintească, făcând cuplul să fie o familie fără copii, totul s-ar fi schimbat. Deoarece copiii lor sunt adulți care își trăiesc propriile vieți, Zeta-Jones și Douglas și-ar fi schimbat mult dinamica romantică.

Copiii au fost întotdeauna prioritatea lor numărul unu

Sursa apropiată cuplului a susținut că Michael Douglas încearcă să se concentreze pe îndrumarea tinerilor actori și pe producție, în timp ce Zeta-Jones „se ține ocupată cu hobby-urile ei – cusut și grădinărit, și joacă mult golf cu prietenii”.

Dar, până la plecarea lor, „Copiii lor au fost întotdeauna prioritatea lor numărul unu, dar acum că copiii sunt pe cont propriu, au trebuit să vină cu un plan pentru a nu se enerva unul pe celălalt”.

Cei doi s-au cunoscut la Festivalul de Film American de la Deauville din Franța, în august 1998, după ce au fost prezentați unul altuia de Danny DeVito.

Cei doi s-au căsătorit doi ani mai târziu, în noiembrie 2000, și ulterior au avut doi copii pe nume Dylan, născut în august 2000, și Carys, născută în aprilie 2003.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones și-au sărbătorit ziua de naștere

Cuplul le-a oferit celor care au luat masa la un restaurant din Dublin un moment de neuitat, pentru a-și sărbători dubla aniversare. Cei doi, care împart aceeași zi de naștere, au fost văzuți împărțind o masă cu prietenii apropiați la The Gables din Foxrock.

Michael Douglas și Catherine Zeta Jones, născuți în aceeași zi, dar la diferență de 25 de ani. Cum și-au sărbătorit ziua de naștere

De ziua ei, actrița galeză a postat pe Instagram o fotografie elegantă, vintage, în alb și negru. În fotografie este văzută afișând doar pantofi cu toc înalt într-o baie elegantă împodobită cu marmură, un bazin elaborat și o cadă spațioasă, scriind:

„În costumul meu aniversar! După mai bine de 25 de ani de când împart ziua mea de naștere cu soțul meu, am rămas fără idei de cadouri! Aceasta este a doua opțiune de cadou, mingile de golf fiind prima opțiune… desigur.”

În timp ce Catherine și-a sărbătorit cea de-a 55-a aniversare, Michael a ajuns la 80 de ani. Surse din interior au declarat că cuplul a intrat întâmplător, fără nicio rezervare, spre uimirea celorlalți oaspeți.

Parteneri
Cum arată de fapt Jennifer Lopez în realitate. Adevărul din spatele imaginilor retușate
Redactia.ro
Dragoș Dolănescu le încaieră pe solistele Maria Ciobanu și Irina Loghin: „Tata spunea că Irina Loghin are cap de regină”. Cum au ratat să se încuscrească?
Click.ro
Ce fac BĂRBAȚII cu ANTONIA la Velea la studio: „Genera BANI”! Nimeni n-a avut CURAJ să spună până azi
Vocea.biz
Scandalul amoros care zguduie campania electorală. SĂRUTUL care aruncă totul în aer / FOTO
Unica.ro
Vești rele de la ANM. Când se schimbă vremea radical
EVZ.ro
O presupusă vrăjitoare, escrocherie de 7.000 de euro. Cum l-a păcălit pe un bărbat pentru bani
Spynews
N-ai voie să înregistrezi cu telefonul. Se consideră infracțiune. Închisoare 2 ani
Capital.ro
De ce relațiile lui Jennifer Lopez nu rezistă. Fostul soț al artistei a făcut declarații controversate: „Am avut inima zdrobită”
Avantaje
Românii care STAU la BLOC riscă AMENZI! REGULA esențială care NU trebuie ÎNCĂLCATĂ
Mediaflux
Doliu în lumea afaceriștilor! S-a stins din viață un celebru om de afaceri. A murit într-un spital din Franța / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Cat a ajuns să coste un kilogram de castraveți pentru murat, în piață. Prețul de la tarabe i-a indignat pe clienți
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro