25 sept. 2024 | 21:02

Catherine Zeta-Jones a pus internetul pe jar la 55 de ani. Puține vedete de la Hollywood au curajul ei: “În costumul de la naștere”

Monden
Catherine Zeta-Jones a pus internetul pe jar la 55 de ani. Puține vedete de la Hollywood au curajul ei: “În costumul de la naștere”
Catherine Zeta-Jones a pus internetul pe jar la 55 de ani

Catherine Zeta-Jones a stârnit un val de reacții pe Instagram după ce a postat o imagine îndrăzneață cu ocazia zilei sale de naștere. La 55 de ani, actrița arată incredibil și nu se ferește să-și expună frumusețea naturală. Postarea ei a strâns mii de aprecieri, dar și comentarii controversate.

Catherine Zeta-Jones, apariție îndrăzneață la 55 de ani

În aceeași zi de 25 septembrie 2024, Catherine Zeta-Jones și-a sărbătorit nu doar aniversarea de 55 de ani, dar și cea a soțului său, Michael Douglas, care a împlinit 80 de ani.

În cinstea acestei ocazii speciale, vedeta a publicat o fotografie alb-negru în care apare complet goală, purtând doar o pereche de pantofi cu toc. În dreptul acesteia, vedeta a scris: ”În costumul de la naștere”. Imaginea, realizată într-un cadru intim, în baie, a strâns peste 50.000 de aprecieri într-o oră.

Actrița a explicat că, după 25 de ani de împărțit aceeași zi de naștere cu soțul său, a rămas fără idei de cadouri, sugerând în mod jucăuș că poza nud este ”opțiunea numărul doi”, prima fiind niște mingi de golf. Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, mulți lăudând curajul și frumusețea ei, iar alții criticând alegerea făcută.

Laude și critici din partea fanilor

După ce imaginea a fost publicată, opinia publicului a fost împărțită. Pe de o parte, mulți fani au apreciat postarea ca fiind un gest de încredere în sine și o dovadă a faptului că frumusețea nu are vârstă. Aceștia au considerat fotografia o celebrare a feminității și au lăudat grația cu care Catherine Zeta-Jones s-a prezentat: ”Ești o adevărată inspirație!”, ”Eleganță pură și curaj!” au fost doar câteva dintre mesajele de susținere.

Pe de altă parte, au existat și critici dure. Unii utilizatori au catalogat fotografia drept nepotrivită, punând la îndoială impactul asupra copiilor vedetei, Dylan (24 de ani) și Carys (21 de ani): ”Cum se simte fiul ei când vede poza asta?”, ”Mai are cineva vreun pic de clasă?”. Totuși, admiratorii vedetei nu au ezitat să îi ia apărarea, argumentând că poza a fost realizată cu bun-gust și că fiecare are dreptul să-și celebreze corpul așa cum dorește.

Citește și Catherine Zeta-Jones, cazată la Predeal. Ce pretenții a avut actrița cât a stat în România!

O căsnicie de 24 de ani și o familie frumoasă

Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood. Cei doi s-au cunoscut în 1998 și s-au căsătorit doi ani mai târziu la Plaza Hotel din New York.

În noiembrie 2024, vor sărbători 24 de ani de căsnicie. Din relația lor au rezultat doi copii, Dylan și Carys, amândoi tineri adulți care calcă pe urmele părinților lor celebri.

Michael Douglas mai are un fiu, Cameron, din prima sa căsătorie cu Diandra Luker, dar familia extinsă a lui Zeta-Jones și Douglas rămâne una unită și puternică, indiferent de vârstă sau de provocările vieții la Hollywood.

Citește și Michael Douglas și Catherine Zeta-Jones își vând apartamentul din New York. Suma astronomică cerută pentru locuința de lux!