Metoda genială care te scapă de hainele șifonate dacă nu ai la îndemână un fier de călcat. Ai nevoie doar de un prosop umed

Metoda genială care te scapă de hainele șifonate dacă nu ai la îndemână un fier de călcat. Ai nevoie doar de un prosop umed
Ce poți face cu hainele șifonate dacă nu ai un fier de călcat la tine?

Imaginea pe care o prezinți celorlalți din exterior spune multe despre tine la o primă vedere. Este important ca în aparițiile tale să ai mereu pantofii curați și hainele călcate și curate. Cu siguranță te-ai trezit și tu târziu o dată și ai realizat că bluza de care ai nevoie nu este călcată, dar trebuie să fugi rapid la locul de muncă sau la o întâlnire importantă. Cum poți să o calci rapid fără să mai aștepți ca fierul de călcat să se încălzească?

Cum să scapi de hainele șifonate: nu ai nevoie de fier de călcat

Imaginea a însemnat dintotdeauna mult. Ea este cartea de vizită a unui om. Cel mai important este să ai mereu pantofii curați și hainele curate și călcate. Sigur ai trecut și tu prin momente în care nu ți-a sunat ceasul sau ai fost anunțat din scurt de o întâlnire specială și nu ai avut pregătite cămășile.

Nu trebuie să îți mai faci griji într-o astfel de situație pentru că poți să calci piesele vestimentare și fără fier de călcat. O modalitate ușoară și simplă este cu ajutorul uscătorului de păr. Pune haina șifonată pe o suprafață plană și suflă aerul cald la câțiva centimetri de material.

Este util să faci asta pe ambele părți ale hainei. În felul acesta toate pliurile și cutele vor fi netezite. Dacă rochia sau cămașa ta sunt prea șifonate, specialiștii recomandă să le umezești puțin cu apă, iar mai apoi să respecți pașii de mai sus. Un alt truc este cu placa de păr.

Alte metode

Cu siguranță majoritatea doamnelor și domnișoarelor au o placă de păr la ele atunci când pleacă în vacanță. Află că aceasta te ajută nu numai cu podoaba capilară rebelă, ci și cu hainele pline de cute. Ai grijă să nu apeși prea tare pe material și să nu ții placa pe o anumită zonă mult prea mult timp.

O a treia opțiune este să folosești un prosop umed. Pune hainele de călcat pe o suprafață plană cu un prosop peste. Alege unul care să fie destul de mare pentru toată țesătura. Aplatizează cu mâinile și apasă de sus în jos haina, ulterior pune piesa vestimentară pe un umeraș și lasă materialul să se usuce de la sine.

Vei putea vedea astfel cum el nu va mai avea încrețituri și diverse cute inestetice. Cu siguranță vei scăpa de stres atunci când vei pleca în vacanță în diverse hoteluri unde nu o să găsești și un fier de călcat.