16 aug. 2022 | 23:50

Secretul stewardeselor pentru ca hainele lor să nu se șifoneze în bagaj. Sigur nu l-ai încercat

Utile
Secretul stewardeselor pentru ca hainele lor să nu se șifoneze în bagaj. Sigur nu l-ai încercat
Ce truc au stewardesele pentru ținutele lor impecabile?

Majoritatea stewardeselor arată deosebit. Acestea au mereu un make-up simplu și mereu pus la punct, iar ținuta este una de nota 10. Poate câțiva oameni s-au întrebat cum reușesc acestea să își mențină piesele vestimentare călcate la dungă chiar și când sunt băgate în bagaj. Există un truc al ținutelor lor impecabile. Cu siguranță ți-ar prinde bine măcar o dată. Sigur îl vei încerca și tu! Ai mai jos toate detaliile de care ai nevoie.

Cum își păstrează stewardesele ținuta impecabilă: truc deosebit pentru haine

Cu siguranță ți s-a întâmplat ca atunci când mergi în vacanță să te trezești cu hainele pline de cute după ce le scoți din bagaje. Există un truc urmat cu sfințenie de stewardese care să te ajute în această direcție. Poți să faci și tu asta când ai de onorat un eveniment la distanță unde trebuie să te deplasezi mult cu mașina.

Primul pas este să fii foarte atent atunci când îți cumperi valiza de călătorie. Este foarte important ca bagajul tău să fie unul rigid care să nu permită obiectelor in interior să se muleze. Un astfel de obiect oferă o mai bună protecție hainelor și altor produse pe care le mai iei cu tine în deplasare.

Al doilea pas este să te gândești la lucrurile pe care trebuie să le ai. Este util să îți faci o listă pentru a te asigura că nu uiți ceva. O organizare bună începe astfel: mai întâi pune prosoapele și încălțămintea, apoi hainele mai grele, cum sunt blugii sau cele mai groase.

Ce trebuie să faci?

Ținutele care se pot modela ușor și care sunt din materiale mai fine se pun la final. De asemenea, este foarte important să nu omiți locuri din bagaj.

Mai exact, folosește-te cu încredere și de colțurile bagajului sau de alte buzunare ascunse. Aici poți să îți pui lenjeria intimă, costume de baie sau șosete ori o eșarfă.

Rulează piesele vestimentare care nu își pierd ușor forma precum: pantalonii de stofă sau blugii ori pantalonii scurți sau pijamalele, iar la final ai grijă de felul în care împachetezi cămășile și fustele care au un model aparte.

Un truc deosebit este să calci cămașa de care ai nevoie și să o pui într-o pungă ce îi permite să alunece bine între celelalte obiecte. În felul acesta nu va exista fenomenul de frecare între ele, iar tu te vei bucura să nu mai calci în zilele de vacanță în care te gândești doar la odihnă.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
O NOUĂ TAXĂ obligatorie. Intră în vigoare de astăzi, 25 APRILIE
Capital.ro
Doctor Cezar dezvăluie adevărul despre mitul celor 10.000 de paşi: "Trebuie să acționăm și celelalte lanțuri kinetice"
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
PENALIZĂRI la PENSIE! Cine PIERDE BANI imediat
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro