07 aug. 2021 | 12:23

Meteo. Vremea o ia razna în România, la ce trebuie să ne așteptăm

Vremea Meteo
Meteo. Vremea o ia razna în România, la ce trebuie să ne așteptăm
Ce se întâmplă cu vremea în următoarea perioadă

Vești proaste pentru români! Vremea o ia razna în țară, așa că trebuie să ne așteptăm la fenomene meteorologice extreme ce o să ne ia prin surprindere. Furtunile ne pot strica planurile de vacanță, multe persoane fiind nevoite să știe la ce să se aștepte.

Ce se va întâmpla în România în următoarea perioadă. Vești proaste!

Mulți o să se bucure pentru că în luna august o să scăpăm de valurile de căldură sufocante, dar nu o să dureze mult până când o să fim loviți de furtuni violente! Vremea meteo o să aibă parte de schimbări neașteptate, așa că următoarea lună o să fie una capricioasă.

Experții au trimis un avertisment pentru toți românii ce își doresc să plece în concediu. Vremea le poate strica planurile, așa că este important ca actualizările să fie urmărite pentru a scăpa de foarte multe probleme și pentru a evita fenomenele meteorologice violente.

Meteo. De la ce trebuie să ne așteptăm. Ce schimbări se anunță

Temperaturile nu o să fie unele mult prea ridicate, așa cum am fost obișnuiți în ultima perioadă. Totuși, lucrurile se pot schimba rapid, așa că luna august nu o să fie una blândă. Vremea s-a dat complet peste cap, iar specialiștii îi anunță pe români cu privire la ce se va întâmpla, de fapt.

„După furtuni, chiar dacă mai cresc temperaturile, aşa cum arată lucrurile acum se pare că nu vom mai avea un val de căldură foarte puternic.

Dar lucrurile se pot schimba foarte rapid, e bine să urmărim toate actualizările, chiar dacă, aşa cum arată acum informaţiile, luna august pare să fie destul de liniştită din punct de vedere al temperaturilor foarte ridicate.

Dar, încă o dată, estimările prognostice cu anticipaţie mai mare nu sunt tot atât de precise ca prognozele de zi cu zi.

Pe de altă parte, ele indică ce se întâmplă faţă de o referinţă medie, nu pot să prognozeze fenomenele extreme.”, a anunțat Roxana Bokariu, expert climatolog, la Digi 24.

Vremea le strică planurile românilor

Vremea a trecut de la o extremă la alta în ultima perioadă, iar meteorologii au emis mai multe avertismente. Mulți români s-au luptat cu temperaturile ridicate în timp ce canicula a lovit țara, fiind nevoiți să rămână în case.

Furtunile au venit cu schimbări drastice. Zilele caniculare nu au fost unele plăcute, iar apoi, multe persoane au fost surprinse în momentul în care specialiștii au anunțat că fenomenele meteorologice violente o să fie prezente în mai multe regiuni din România.

Parteneri
TJ Miles i-a dat lovitura de grație lui Zanni! Ce a declarat fostul Faimos de la Survivor despre coechipierul său: ”Sclavii mereu vor mușca…”
Redactia.ro
Ce trebuie să pui în drob, să iasă suculent și să nu se usuce. Așa îți va ieși un preparat perfect
Click.ro
Unei femei i s-a cerut să se târască și să mugească la interviul pentru job. Experiențe bizare și umilitoare din procesul de recrutare
Digi24
Un român căutat de poliție a stat ascuns în Italia până când soția l-a dat de gol fără să vrea
Digi24
Emily Ratajkowski, 'femeia cu cei mai frumoși sâni', apariție de senzație într-o rochie super decoltată / FOTO
Unica.ro
Daniel Pavel se pregătește de nuntă. Detalii legate de marele eveniment
EVZ.ro
Cum arată casa lui Nea Florică, devenit viral pe TikTok pentru replica „Mi-a dat pachet”. Are 57 de ani și locuiește la țară / FOTO
Spynews
Șoferii nu pot fi obligați prin lege. Gestul la volan pentru care niciun polițist nu te poate amenda
Capital.ro
Puterea miraculoasă a rugăciunii. Ce s-a întâmplat cu o bucată de pâine după ce a fost sfințită
Antena 3
A divorțat de un celebru prezentator TV și s-a recăsătorit cu un om de afaceri. Cum arată acum și cu ce se ocupă
Avantaje
Obiceiuri și tradiții de Paște. La masă, prima dată trebuie să se mănânce ou
Mediaflux
Ele sunt fetița de patru ani și bunica ei, care au murit în Călărași, după ce au mâncat pește. Familia se pregătește să le înmormânteze, în ajunul Paștelui / FOTO
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Felicitări și mesaje de Paște Fericit 2024. Urări frumoase de trimis pe Whatsapp și SMS-uri
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro