Meteo ianuarie 2021. Surpriză în termometre. Temperaturile își fac de cap iarna aceasta

Meteo ianuarie 2021. Surpriză în termometre. Temperaturile își fac de cap iarna aceasta
Prognoza meteo pentru luna ianuarie 2021

Meteo ianuarie 2021. Meteorologii au anunțat surpriză în termometre. Cum își fac temperaturile de cap iarna aceasta, vedeți în articolul de mai jos.

Prognoza meteo ANM pentru luna ianuarie 2021. Meteorologii anunță o lună plină de precipitații

Meteo ianuarie 2021. Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie au anunțat surpriză în termometre în toată luna ce abia a început. Potrivit prognozei ANM pentru luna ianuarie 2021, temperaturile se vor menţine în general peste mediile normale ale perioadei calendaristice.

În plus, regimul pluviometric va fi excedentar în toată țara, conform estimărilor Administraţiei Naţionale de Meteorologie, adică se vor înregistra multe precipitații.

Cum va fi vremea în perioada 04.01.2021 – 11.01.2021

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele care ar trebui să se înregistreze în această perioadă, în mai toate regiunile teritoriului, cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în cele situate în sud-estul țării.

De asemenea, regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii Românii, dar mai ales în zonele montane și sub-montane din jumătatea sudică a țării. Cu alte cuvinte, va ploua mult în toată țara, întrucât nu vor fi condiții de ninsori, din moment ce temperaturile vor fi mai mari decât normalul calendaristic.

Cum va fi vremea, potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, în săptămâna 11.01.2021-18.01.2021

În perioada anunțată, temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru intervalul în care ne vom afla, la nivelul întregii țări, cu posibil temperaturi ușor mai ridicate în sud-estul teritoriului.

De asemenea, potrivit estimărilor ANM, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în toate regiunile din țară, dar mai ales în jumătatea nordică a teritoriului. La fel, nici în această săptămână nu se vor întruni condițiile necesare ninsorilor, precipitațiile urmând a fi sub formă de ploaie.

Cum va fi vremea în perioada 18.01.2021-25.01.2021, potrivit ANM

Potrivit prognozei ANM, temperaturile medii ale aerului în perioada anunțată mai sus vor fi ușor mai crescute decât cele normale pentru data calendaristică, pe întreg teritoriul României.

De asemenea, regimul pluviometric estimat pentru perioada prognozată va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, posibil ușor mai crescut în nord-vestul României.

Cum va fi vremea în săptămâna 25.01.2021-01.02.2021

Potrivit meteorologilor Administrației Naționale de Meteorologie, mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor mai crescute în regiunile sudice ale teritoriului.

De asemenea, potrivit prognozei făcute de meteorologii ANM, cantitățile de precipitații vor putea fi excedentare în toată țara, dar mai ales în zonele montane care sunt situate în vestul țării.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI