Meseria pe care a avut-o Dan Negru înainte să ajungă în TV. Puțini oameni știau cu ce s-a ocupat vedeta Antenei 1

Meseria pe care a avut-o Dan Negru înainte să ajungă în TV. Puțini oameni știau cu ce s-a ocupat vedeta Antenei 1
Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte de a avea succes la TV ca prezentator?

Dan Negru este cunoscut publicului larg și este de departe unul din cei mai iubiți prezentatori de televiziune. Ce meserie a avut acesta înainte să ajungă pe micile ecrane? Puțini dintre fanii acestuia știu cu ce s-a ocupat înainte.

Cu ce s-a ocupat Dan Negru înainte să ajungă prezentator TV?

‘Regele audiențelor’ nu a fost întotdeauna parte din domeniul care de zeci de ani îi aduce fericirea. Acesta este și în prezent cunoscut drept unul dintre cei mai de succes prezentatori, dar nu a lucrat mereu în TV, deși a intrat în acestă sferă în vremurile de aur în care s-au format mai mulți moderatori precum: Andreea Marin, Mircea Badea sau Teo Trandafir.

Dan Negru a fost contabil înainte. Acesta era tânăr, abia părăsise băncile unui liceu cu profil economic și s-a angajat imediat în domeniu după ce nu a intrat din prima la facultate. Vedeta a intrat rapid în câmpul muncii, dar ulterior s-a dedicat jurnalismului, iar după ani și ani a ajuns să fie unul din cei mai iubiți și recunoscuți oameni de TV.

“Am terminat liceul Economic, un liceu greu înainte de ’89 și pentru că nu am intrat din prima la facultate am fost contabil. Apoi, m-am ținut doar de jurnalism, pe care încerc în anii ăștia să-l studiez mai bine printr-un doctorat la care am ajuns în anul trei.

E de învățat la orice vârstă. Sunt cel mai vârstnic doctorand și în grupa mea sunt doar puști de 20 de ani. Colegii mei, doctoranzi, nici nu erau născuți când eu eram veteran deja în revelioane”, a povestit Dan Negru, potrivit click.ro.

Cum a ajuns să lucreze în TV?

Dan Negru a povestit în cadrul unui interviu pentru sursa citată că postul de radio unde lucra se afla în aceeași clădire cu televiziunea. Cel care l-a influențat în acele clipe a fost categoric Valeriu Lazarov, ‘cel mai important producător tv român din toate timpurile’.

„Lucram la radio și pe atunci radioul era în aceeași instituție cu televizunea. Era RadioTelevziunea Română. Nu mi-a plăcut la început. Îmi părea mai cu ștaif radioul. Radio Televiziunea Română era la vremea aia cea mai serioasă instituție media din România. E imposibil să fac un clasament.

Dar ca meserie și om care m-a influențat decisiv, Valeriu Lazarov. E cel mai important producător tv român din toate timpurile, pentru că a fost singurul recunoscut pe piața mondială. Noi, toți ceilalți, suntem de la Constanța, la Arad. Și cam atât. Lazarov era internațional”
Dan Negru

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI