Informații noi despre Revelionul lui Dan Negru. Cu câți bani sunt plătiți invitații în acest an (exclusiv)

Informații noi despre Revelionul lui Dan Negru. Cu câți bani sunt plătiți invitații în acest an (exclusiv)
Informatii noi despre Revelionul lui Dan Negru. Cu cati bani sunt platiti invitatii in acest an (exclusiv)

Celebrul prezentator de televiziune Dan Negru pregătește și în acest an un Revelion pe cinste, cu mulți invitați de seamă și momente incendiare. Obișnuit să fie lider de audiență în noaptea dintre ani, vedeta TV a început deja să lucreze la scenariul pentru petrecerea de sărbătorile de iarnă. Sunt cele mai noi informații din culisele Antenei 1!

Dan Negru, pregătit pentru un nou Revelion spectaculos la Antena 1

Postul Antena 1 a furat startul pregătirlor pentru programul de Revelion. Din cauza restricțiilor impuse din nou de pandemia de coronavirus, șefii trustului Intact trebuie să filmeze mai devreme petrecerea dintre ani a lui Dan Negru. Show-ul programat pe 31 decembrie 2021 promite să fie la fel de spectaculos ca în anii trecuți.

Dan Negru și echipa sa de la Antena 1 vor ca Revelionul lor să fie și în acest an lider de audiență, așa că pe lista invitaților figurează numai nume importante.

“Invitații au fost deja selectați, s-a bătut palma cu ei, li s-au luat măsurile pentru măștile și costumele care au fost confecționate, ca în fiecare an, în America, și care deja au ajuns în țară”, au declarat surse din Antena 1 pentru Impact.

Cu câți bani sunt plătite vedetele în acest an

Contextul pandemic actual a făcut ca tarifele vedetelor invitate la Revelionul lui Dan Negru să fie redus semnificativ. Onorariile au scăzut dramatic, chiar și cu 60%!

„Dacă, în alți ani, unele vedete cereau sume mari, chiar și 1.000 de euro, pentru participarea la show-ul de Revelion, realizat de Antena 1, anul acesta onorariile au scăzut dramatic, chiar și cu 60%. Artiștii primesc, în medie, cam 200 -300 de euro”, au mai menționat același surse.

Cine se află pe lista de invitați. Nume surpriză

De pe lista invitaților lui Dan Negru la petrecerea dintre ani nu lipsește niciodată maestrul cinematografiei și al teatrului, inegalabilul Florin Piersic, prieten de suflet cu Dan Negru.

„Florin Piersic a acceptat invitația. El nu dorește bani, zice că vine din plăcere, ca să distreze românii în Noaptea dintre Ani. Îl va aduce cineva cu mașina, de la Cluj, iar pe parcursul șederii la București va beneficia de un adevărat răsfăț, din partea organizatorilor”, au spus sursele.

Vor fi și politicieni la petrecerea dintre ani

Regele audiențelor” are și două nume grele din politică pe lista de invitați, dar și soliști de top, maneliști și lăutari.

„Politicienii nu au cerut niciodată bani, nu au acceptat sa fie plătiți pentru numărul artistic, spun că o fac doar din amuzament și pentru un plus de popularitate”, au mai dezvăluit surse din Antena 1.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI