Meseria de bază a Ramonei Olaru. Puțini oameni știu cât de citită este, de fapt

Meseria de bază a Ramonei Olaru. Puțini oameni știu cât de citită este, de fapt
Care este meseria de baza a Ramonei Olaru

Este frumoasă, talentată, amuzantă, sinceră și etern optimistă. Ramona Olaru este, fără îndoială, una dintre cele mai îndrăgite asistente TV din România. Veselia pe care o aduce în fiecare zi, la Neatza cu Răzvan și Dani, a câștigat inimile a milioane de români, care o urmăresc îndeaproape pe simpatica blondină. Puțini oameni știu cât de citită este, de fapt. Ce meserie are, de fapt, Ramona Olaru.

Care este meseria de bază a Ramonei Olaru

Deși o vedem în fiecare dimineață la Antena 1, acolo unde prezintă vremea și face glumițe, care mai de care mai spumoase, cu Dani Oțil și Răzvan Simion, puțini sunt cei care știu care este meseria de bază a frumoasei Ramona Olaru. Fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu este pasionată de agricultură și, poate habar nu aveați acest lucru, dar Ramona are o diplomă în inginerie agronomă.

Născută și crescută în mediul rural, într-o familie de agricultori, Ramona Olaru este o fată muncitoare și descurcăreață, care știe foarte bine care sunt orânduielile dintr-o gospodărie.

„Eu pot să îți plantez porumb. Eu m-am mutat mai pe câmp, ca să nu uit de unde am plecat. Am căutat liniște. E pământ, nu am nimic. Eu vreau să plantez porumb primăvara asta și o să vorbesc cu vecinii mei. Eu merg bine pe tocuri ca am mers mult pe arătură”, a mărturisit frumoasa Ramona Olaru, acum multă vreme.

A lucrat la 12 ani ca picol într-un restaurant

Care este meseria de bază a Ramonei Olaru. Frumusețea este un bonus, ar putea spune Ramona Olaru, deoarece se caracterizează ca fiind, în primul rând, un om harnic, ce nu se dă în lături de la muncă. Frumoasa vecină de la Neatza a mărturisit că și-a câștigat primii bănuți la numai 12 ani, pe vremea când ajuta ca picol la un restaurant din Călărași, orașul ei natal.

Părinții au învățat-o, de mică, valoarea banului și că trebuie să muncești în viață pentru tot ce vrei să obții. La 19 ani, Ramona s-a apucat de modelling, pasiunea vieții sale.

„Muncesc de la 12 ani. Eram picol la un restaurant, la mine în Călărași, adică ajutam un ospătar să își facă treaba. Mergeam în vacanțele de vară de cele mai multe ori, atunci aveam liber aproape trei luni. Părinții mei au fost de acord, pentru că nu aveau posibilități, astfel încât să mă oprească și să-mi spună „Îți dăm noi bani”, declara frumoasa asistentă de la ”Neatza”, în urmă cu ceva timp, într-un interviu.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI