Secretul Ramonei Olaru s-a aflat. De ce e veselă non-stop? Face asta acasă, zilnic: ”Este terapie pentru mine”

Secretul Ramonei Olaru s-a aflat. De ce e veselă non-stop? Face asta acasă, zilnic: ”Este terapie pentru mine”
Secretul Ramonei Olaru s-a afla

Râde și este pusă pe glume tot timpul, de ai impresia că nu este niciodată supărată. Care este secretul veseliei frumoasei Ramona Olaru de la Neatza Cu Răzvan și Dani. Vecina a dezvăluit ce face acasă, în fiecare zi: „Este terapie pentru mine”. 

Secretul Ramonei Olaru s-a aflat

E frumoasă, tânără, veselă și mereu cu zâmbetul pe buze. Ramona Olaru este una dintre cele mai apreciate și urmărite asistente TV din România. Faimoasa blondină a câștigat simpatia publicului prin felul său jovial de a fi, spiritul jucăuș și felul în care le ține piept, cu brio, simapticilor săi colegi de la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

În spatele acestei imagini de femeie puternică și veșnic optimistă se află o fată cu un suflet mare, care a reușit să treacă peste anumite situații dificile din viața unei femei. Ramona a trecut printr-un divorț dureros de primul soț, iar felul în care a gestionat despărțiea de Cuza de la Noaptea Târziu a ajuns la inimile oamenilor de acasă.

Cu toate acestea, Ramona își păstreză optimismul și veselia cu care ne-a obișnuit, în fiecare dimineață, la Antena 1. Răzvan Simion este norocosul care a aflat care este secretul faimoasei blondine. Ce face Ramona Olaru atunci când este supărată și cum se menține veselă nonstop.

„Eu nu am zile proaste, pentru că încerc să găsesc partea bună în orice. Dar am câte un moment mai prost și atunci gătesc, nu ai spune când te uiți la mine, dar chiar îmi place să fac mâncare de cartofi, de exemplu. Dacă vrei un răspuns serios, pisi (n.r. – motanul ei) mă ajută. Este terapie pentru mine.”, a dezvăluit frumoasa vecină de la Neatza.

Ramona Olaru, mesaj pentru fostul iubit Cuza?

Relația tumultoasă dintre Ramona Olaru și Cuza, solistul de la Noaptea Târziu, a fost una dintre cele mai mediatizate povești de dragoste din showbizul românesc. Cele două vedete s-au certat și s-au împăcat de foarte multe ori, de-a lungul timpului, până când destinul i-a separat pentru totdeauna. Frumoasa blondină a spus care a fost cea mai mare dezamăgire din viața ei:

„Nu o să treci ușor, nu ai cum să treci ușor peste o despărțire. Trebuie să suferi și după aceea o să fii bine. Atunci vei fi mai puternică, dacă și suferi. Așa suntem făcuți.

„Să caut fericirea în alte persoane, asta este cea mai mare dezamăgire a mea. Am învățat că doar tu ești cel care te face fericit, nu cei care apar în viața ta, indiferent de natura sau statutul lor”, a declara Ramona Olaru, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI