Ce o obliga fostul soț pe Ramona Olaru să facă cu banii ei. A mărturisit tot, acum regretă amarnic că nu l-a ascultat

Ce o obliga fostul soț pe Ramona Olaru să facă cu banii ei. A mărturisit tot, acum regretă amarnic că nu l-a ascultat
Ce o obliga fostul sot pe Ramona Olaru sa faca cu banii ei

Ce ne-am face fără frumoasa Ramona Olaru, cea care ne face diminețile mult mai frumoase cu un simplu zâmbet? Deși mereu a fost discretă în ceea ce privește relația ei cu fostul soț Bogdan, vedeta de la Neatza cu Răzvan și Dani a mărturisit un secret din timpul căsniciei sale. Ce sfat incredibil i-a dat fostul ei partener, pe care acum regretă că nu l-a ascultat.

Ce o obliga fostul soț pe Ramona Olaru să facă cu banii ei

Ramona Olaru le-a dezvăluit fanilor un detaliu interesant din căsnicia ei cu Bogdan Olaru. În ediția de miercuri, 14 aprilie, Ramona i-a mărturisit lui Florin Ristei că fostul ei partener o „bătea la cap” să investească în bitcoins, pe vremea când încă erau căsătoriți, iar frumoasa blondina a refuzat ideea, preferând să folosească banii într-un mod mult mai plăcut, satisfăcându-și mici capricii.

Ramona: Am avut un hint, la un moment dat. Vorbesc de fostul soț care mi-a zis…uite, hai să băgăm două sau trei mii de euro acolo (n.r. – în criptomonede). Și am zis lasă, mă, că îmi iau altceva cu banii ăștia. Aoleu, și când văd acum…Doamne!

Florin: Dacă acum 10-11 ani băgai o mie sau două mii de euro, acum erai milionară în euro.

Ramona: Aia zic, vai de mine.

Florin: Ai ratat și trenul ăsta, Ramono!

Ramona: Aș putea băga și la pariuri, nu am încercat niciodată treaba asta.

Care este secretul veseliei Ramonei Olaru

Când o privești și vezi cât este de veselă și optimistă, nu ai spune că a trecut prin probleme serioase în viață. Frumoasa Ramona Olaru i-a spus colegului său Răzvan Simion de la Neatza care este secretul veseliei sale și cum reușește să atragă energiile pozitive.

Ei bine, chiar dacă pare surprinzător având în vedere silueta perfectă de fotomodel pe care o are, fosta iubită a lui Cuza de la Noaptea Târziu adoră să gătească, activitate care o relaxează foarte mult. Când nu este în bucătărie, Ramona se joacă împreună cu motanul ei, pe care-l iubește ca pe un membru al familiei.

„Eu nu am zile proaste, pentru că încerc să găsesc partea bună în orice. Dar am câte un moment mai prost și atunci gătesc, nu ai spune când te uiți la mine, dar chiar îmi place să fac mâncare de cartofi, de exemplu. Dacă vrei un răspuns serios, pisi (n.r. – motanul ei) mă ajută. Este terapie pentru mine.”, a dezvăluit frumoasa vecină de la Neatza.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI