Mesajul violent prin care Viviana Sposub i-a răspuns Andreei Bălan. Cum i-a dat replica

Mesajul violent prin care Viviana Sposub i-a răspuns Andreei Bălan

Acum două zile, artista Andreea Bălan s-a enervat când a văzut că un fan a dat ”like” paginii ei de Instagram, a fostului ei soț, pe nume George Burcea, dar și actualei iubite, Viviana Sposub.

Mesajul violent prin care Viviana Sposub i-a răspuns Andreei Bălan

Însă după ce a fost numită de artistă, drept „nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate”, Viviana Sposub a simțit nevoia să îi transmită un mesaj fostei soții a actualului său iubit printr-un video, deși, aparent, mesajul nu este direct adresat Andreei Bălan.

Video-ul postat de Viviana Sposub pe Instagram este unul în limba engleză și s-au folosit cuvintre dure, precum ”fuck” (la dracu”) sau shit (r…t).

„Dacă oamenii vor să mă vorbească pe la spate, chiar dacă este pozitiv sau negativ, lasă-i dracu să își facă de cap, mie nu îmi pasă. Dă-le un motiv să aibă de ce să fie obsedat de tine. Când vorbesc despre ei, nimeni nu ascultă, așa că bineînțeles că vor vorbi despre tine”, spune un bărbat în video-ul postat de Viviana Sposub pe contul ei de Instagram.

De menționat este că recent, o femeie i-a mărturisit Andreei Bălan că o apreciază atât pe ea, cât și pe George Burcea și pe Viviana Sposub, iar reacția artistei a fost una cât se poate de dură.

„Nu ai cum să mă iubești pe mine, dar să îl susții pe fostul soț, care m-a denigrat public și m-a terfelit în ultimul hal și totodată să fii fana unei femei care nu e nici artistă, nici prezentatoare și care efectiv nu are nicio activitate. Nu am înțeles deloc mesajele tale. Am crezut că ai probleme psihice. Îmi scriai aici și în același timp lăsai dincolo mesaje de iubire, admirație etc!. Niciun fan de-al meu nu a făcut asta”, i-a spus Andreea Bălan acelei femei.

Ce i-a spus Andreea Bălan unei fane

De altfel, se pare că Andreea Bălan nu concepe ca fanii ei să fie și fanii fostului soț, care, susținea ea, i-ar făcut viața un calvar.

„Te rog frumos să le dai block și să nu mai postezi niciun mesaj dacă vrei ca eu să îți văd postările și story-urile.

Un adevărat fan niciodată nu susține oamenii care îl terfelesc – Oamenii care își terfelesc idolul am vrut să spun. Și tu trebuia să știi asta și să nu văd mesaje de pe acest cont acolo”, a mai continuat Andreea Bălan.

În plus, artista i-a spus fanei să șteargă orice comentariu pe care l-a lăsat vreodată pe paginile de socializare ale celor doi.

„Atunci șterge toate mesajele pe care le-ai lăsat vreodată paginilor lor”, a mai continuat Andreea Bălan.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI