Unde l-a dus Viviana Sposub pe George Burcea. Nu te-ai fi gândit că au curaj să mănânce aici

Unde l-a dus Viviana Sposub pe George Burcea. Nu te-ai fi gândit că au curaj să mănânce aici
Unde l-a dus Viviana Sposub pe George Burcea la început de săptămână

George Burcea pare că și-a găsit aleasa. Viviana Sposub a venit cu propunerea de a ieși la o întâlnire romantică atipică alături de acesta. Îndrăgostiții au mers în zona Obor, unde au servit mici cu muștar și bere.

Viviana Sposub și George Burcea, întâlnire romantică atipică

Pasiunea dintre George Burcea și Viviana Sposub nu a murit. Ba chiar pare că o să treacă testul timpului, cel puțin după experiența de ieri, când au fost la Obor să mănânce mici. Deloc surprinzător pentru unii, acțiunea actorului de a-și duce iubita acolo arată și oaza de relaxare în care ei trăiesc, mai ales luând în considerare trecutul lui Burcea.

Multe guri au spus că viața de dinainte de Viviana i-ar fi fost plină de pretenții din partea fostei partenere și că multe lucruri s-ar fi făcut de fațadă. Dacă ne luăm după aceste speculații, este clar că bărbatul nu ar fi pus piciorul în Obor la brațul Andreei Bălan. În schimb, acum o poate face, fiindcă, din exterior, pare că are o consoartă care îl susține și îi este gând în gând de cele mai multe ori.

„Jurnal de Obor. 30 martie, ora 15:16- Pe mine și pe Burcea ne-a luat o poftă intensă de mici și Kurtos… Pofta a persistat.. 30 martie, ora 16:17 – Am plecat într-o mică aventură! Cu ocazia asta i-am dezvăluit lui George cum a arătat primul meu an de facultate, atunci când locuiam în zona Obor”, a scris Viviana pe Instagram.

S-au distrat pe muzica ce răsuna din boxele tarabelor din jur 

Imediat ce au ajuns, aceștia și-au satisfăcut poftele. Și-au luat câte un platou generos de mici, alături de câteva pahare de bere, iar Viviana a marcat că acesta este secretul unui cuplu fericit. După ce au dat gata micii, cei doi au trecut la desert și au înfulecat și kustosul cu nucă.

Atmosfera din zonă i-a prins, așa că au început să cânte și să danseze pe melodiile care răsunaru din boxele tarabelor dimprejur. De asemenea, și Burcea și-a ținut fanii la curent cu mica escapadă. „Am scos-o în lumea bună de Obor”, a notat el pe contul de Instagram. În final, bucuroși că au avut parte de câteva momente frumoase, le-au promis internauților că vor repeta experiența.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI