Mesajul transmis de Vladimir Putin prin cravata lui vișinie. Totul e clar acum VIDEO

Mesajul transmis de Vladimir Putin prin cravata lui vișinie. Totul e clar acum VIDEO
Mesajul transmis de Vladimir Putin prin cravata lui

Președintele Rusiei a fost surprins în ultimele zile purtând aceeași cravată, dar chiar și același costum, fapt care ar putea însemna un mesaj din partea liderului rus. Potrivit Daily Mail, în momentul în care președintele Rusiei a anunțat că a decis invadarea Ucrainei pentru „denazificarea” statului vecin, acesta a purtat același costum și aceeași cravată vișinie pe care le-a purtat și la începutul săptămânii luni, atunci când a susținut un discurs prin care a menționat că Ucraina nu are o istorie proprie și că a fost dintotdeauna parte a Rusiei.

Mesajul transmis de Vladimir Putin prin cravata lui vișinie

Conform sursei citate, decizia lui Putin de a purta același costum ar fi o dovadă a faptului că acesta hotărâse deja să invadeze Ucraina luni, atunci când le spunea liderilor occidentali că încă pledează pentru o rezolvare pe cale diplomatică a crizei.

Însă există și voci care susțin că, de fapt, mesajul transmis joi dimineață de către Putin ar fi fost înregistrat de luni, de fapt, explicându-se astfel de ce el poartă aceleași haine.

Vladimir Putin a anunțat invadarea Ucrainei, ieri, printr-un discurs adresat poporului rus, susținând că nu își propune să ocupe Ucraina, ci că dorește „demilitarizarea” și „denazificarea” țării.

Specialiștii au mai spus că vișiniul purtat de lider la cravată reprezintă, în principiu, somptuozitatea, grandoarea, maiestuozitatea, fiind foarte probabil ca acesta să fi folosit culoarea tocmai pentru a transmite un mesaj de forță.

Ieri dimineață, Vladimir Putin a ordonat o operațiune militară în estul Ucrainei, în urma căreia forțele armate ruse ar fi suprimat apărarea antiaeriană a Ucrainei și au dezactivat infrastructura bazelor aeriene ucrainene, conform Ministerului rus al Apărării.

A doua zi de atac asupra Ucrainei

Potrivit Visegrad 24, o clădire rezidențială a fost distrusă după atacurile aeriene rusești la sud de Harkov, iar mai mulți civili au fost uciși. Poliția ucraineană a transmis că șapte persoane au murit în urma bombardamentelor din partea forțelor ruse.

De asemenea, oficialii au mai spus că un atac asupra unei unități militare din Podilsk, în afara Odesei, a ucis șase persoane și a rănit alte șapte.

Totodată, 19 persoane sunt date dispărute. În această dimineață s-au auzit explozii puternice în Kiev, iar forțele ucrainene au doborât un avion rusesc.

Președintele ucrainean Volodimir Zelensky a anunțat mobilizare generală. „În această dimineață ne apărăm singuri țara”, a declarat el  la televiziunea publică. De cealaltă parte, în Rusia, mii de oameni au fost arestați după ce au ieșit pe străzile marilor orașe protestând împotriva invadării Ucrainei.