08 dec. 2021 | 15:28

Mesajul secret pe care fanii l-au descoperit într-un clip cu Meghan Markle și Prințul Harry

Monden
Mesajul secret pe care fanii l-au descoperit într-un clip cu Meghan Markle și Prințul Harry
Ce s-a aflat despre Prințul Harry și Meghan Markle

Meghan Markle și Prințul Harry sunt atenți la detalii! Fanii au descoperit că aceștia au ascuns un mesaj care poate să fie descifrat într-un videoclip în care cei doi apar. Mulți nu și-au dat seama ce au vrut să transmită până acum, când secretul s-a aflat.

Mesajul secret dintr-un videoclip în care apar Meghan Markle și Prințul Harry

Meghan Markle și Prințul Harry încă se bucură de foarte mulți fani, chiar dacă au renunțat la viața dusă alături de Familia Regală. Aceștia s-au mutat în America și au început o nouă viață. Cei doi se ocupă de numeroase proiecte și își petrec timpul cu micuții lor, Archie și Lilibet.

Totuși, fanii nu pot uita momentul în care Meghan Markle a pășit spre altar, machiată discret și îmbrăcată într-o rochie rafinată. Admiratorii înfocați se uită la videoclip-ul în care este prezentată nunta lor, care a avut loc în 2018, chiar și în zilele noastre.

Mulți au fost surprinși în momentul în care și-au dat seama că există și un mesaj secret. Au trecut 3 ani de la nunta extravagantă, însă fanii abia acum și-au dat seama de un detaliu important. Aceștia au observat ce scria pe mașina Vintage Jaguar E-Type pe care cei doi au folosit-o.

Cum au reacționat admiratorii

Mai exact, pe plăcuța de înmatriculare scrie „E190518”, adică „Established 19 May 2018 (n.r. Stabilit la 19 mai 2019)”. Fanii au reacționat imediat în momentul în care și-au dat seama de acest detaliu extrem de important care face trimitere la data în care ei au devenit soț și soție.

„Mă simt rușinat. M-am uitat la filmarea cu nunta regală de 200 de ori și abia acum am observat plăcuța de înmatriculare.”, „Nu am știut niciodată! Mulțumesc! Meghan și Harry au grijă să facă totul ca la carte.”

„Special. Mi-aș dori să îi cunosc în viața reală.”, au transmis fanii, potrivit The Sun.

Meghan Markle și Prințul Harry, nuntă ca în povești

Meghan Markle și Prințul Harry s-au căsătorit în 2018, iar alături de ei au stat 600 de invitați. Se estimează că nunta ar fi costat 32 de milioane de dolari. Totuși, fosta actriță a dezvăluit că ea și alesul său au făcut schimb de jurăminte cu doar 3 zile înainte de ceremonie, în curtea casei lor.

Ducesa de Sussex a făcut această mărturisire în timpul interviului cu Oprah Winfrey. Aceasta a povestit că doar ea, Prințul Harry și Justin Welby au participat la eveniment.

Între timp, Arhiepiscopul de Canterbury a explicat faptul că aceștia au putut să fie numiți soț și soție într-un mod legal abia după nunta regală.

Parteneri
Cine este femeia care stă non stop lângă patul lui Florin Piersic. Soția marelui actor nu știe mai nimic despre relația lor
Redactia.ro
Amestecul minune, folosit de mii de ani, cu care trebuie să-ți uzi roșiile de 3 ori în timpul verii. Recolta va fi dublă, iar legumele mari și sănătoase
Click.ro
O femeie din Iași a păcălit moartea, după ce a vrut să traverseze în grabă prin fața unui TIR
Digi24
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un judecător i-a spus că în căsătorie e permis orice
Digi24
Cum arată adidașii Balenciaga cu care Delia face furori pe internet. Costă o avere! / FOTO
Unica.ro
Lista artiștilor care vor cânta la Neversea 2024. Surprize mari pentru petrecăreți
EVZ.ro
Părinții victimelor lui Vlad Pascu, revoltați după întrebările pe care le-au primit la proces din partea Ancuței Popoviciu. Ce s-a întâmplat în sala de judecată: ”Nu mai am cuvinte”
Spynews
O nouă taxă obligatorie în România. Legea intră în vigoare de la 1 iulie
Capital.ro
Un nou val de aer rece cuprinde România. Meteorolog: "Scad temperaturile!"
Antena 3
A recunoscut că este din nou singură! Motivul pentru care vedeta noastră și iubitul ei și-au spus „Adio”. E prima dată când vorbește despre asta
Avantaje
REGULA pentru toți românii care cumpără medicamente. Este OBLIGATORIU
Mediaflux
BOMBĂ! A apărut femeia cu care Traian Băsescu a avut o relație de DRAGOSTE
Stiri din Lume
Rugăciune făcătoare de minuni către Maica Domnului, care se rostește de Izvorul Tămăduirii. Aduce vindecare persoanelor bolnave
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Mesaje de Izvorul Tămăduirii 2024. Ce să le transmiți celor dragi în această zi sfântă, Vinerea Luminată
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro