Ce i-ar fi spus Prințul Harry lui Meghan Markle, în ziua nunții. S-a aflat abia acum, te va pufni râsul

Ce i-ar fi spus Prințul Harry lui Meghan Markle, în ziua nunții. S-a aflat abia acum, te va pufni râsul
Ce i-ar fi spus Printul Harry lui Meghan Markle in ziua nuntii lor

Abia acum s-a aflat ce i-ar fi șoptit la ureche, de fapt, Prințul Harry soției sale Meghan Markle, în ziua în care s-au căsătorit în 2018. Reacția ducelui de Sussex este savuroasă. Nimeni nu s-ar fi așteptat la asta.

De ce anume s-ar fi plâns Prințul Harry în ziua nunții sale

Cu toții ne amintim de nunta magică de care au avut parte cei care aveau să devină ducele și ducesa de Sussex. În mai 2018, întregul mapamond a stat cu sufletul la gură privind ceremonia fastuoasă a nunții dintre Prințul Harry al Regatului Unit și fosta actriță americană Meghan Markle.

Doi ani mai târziu, în martie 2020, când a izbucnit pandemia de coronavirus la nivel global, ducii de Sussex și-au încheiat socotelile cu familia regală britanică și s-au mutat în Statele Unite ale Americii, acolo unde locuiesc alături de cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet Diana.

La trei ani de la nunta regală, presa internațională face dezvăluiri incredibile despre discuțiile dintre Prințul Harry și Meghan Markle din ziua în care și-au unit destinele în fața divinității. Se pare că în ziua nunții lor, în timp ce salutau mulțimea, care a ieșit în stradă pentru a-i felicita pe proaspeții însurăței, Prințul Harry s-ar fi întors emoționat către soția sa, șoptindu-i la ureche: „Am nevoie să beau ceva!”.

Prințul William nu ar fi fost de acord cu mariajul dintre fratele său și Meghan Markle

Alte detalii impresionante ies la iveală din curtea familiei regale britanice. Se pare că relația dintre Prinții William și Harry s-ar fi răcit din momentul în care ducele de Cambridge s-ar fi arătat sceptic cu privire la căsătoria dintre fratele său și fosta actriță americană Meghan Markle.

În noiembrie 2017, Prințul William l-ar fi întrebat pe ducele de Sussex dacă este sigur de faptul că dorește să se însoare cu Meghan Markle, lucru care l-a deranjat teribil pe mezinul regretatei Lady Diana.

Prințul Harry ar fi malinterpretat această întrebare, crezând că fratele său are ceva împotriva viitoarei sale soții, văzând acest lucru ca pe o insultă adusă femeii care avea să-i dăruiască doi copii. Din acea clipă, relația dintre cei doi frați a început să se răcească.

„O parte din acest rol și o parte a acestei datorii și a acestei familii, fiind sub presiunea pe care o are, inevitabil, știi, se întâmplă lucruri. Dar uite, suntem frați, vom fi mereu frați. Și cu siguranță suntem pe căi diferite în acest moment, dar voi fi mereu acolo pentru el, deoarece știu că va fi mereu acolo pentru mine.

Nu ne vedem la fel de mult ca înainte, pentru că suntem atât de ocupați, dar știi, îl iubesc foarte mult. Majoritatea acestor lucruri (n.r. – apărute în presă) sunt create din nimic, dar știi, ca frați, știi, avem zile bune, avem zile rele”, a declarat Prințul Harry într-un interviu acordat celor de la ITV, acum ceva timp.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI