Un brand celebru a copiat în totalitatea una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă. Cu 1.000 de lei, e a ta

Un brand celebru a copiat în totalitatea una dintre rochiile purtate de Meghan Markle la nuntă. Cu 1.000 de lei, e a ta
Rochia lui Meghan Makle, copiată de un brand celebru

Un bran celebru s-a inspirat cam mult din alegerea vestimentară a lui Meghan Markle da la unul din cele mai importante evenimente din viața sa. Un designer cunoscut a făcut și pus la vânzare aceeași rochie, dar la un preț cu mult mai accesibil.

Un brand celebru i-a copiat rochia de nuntă a Ducesei de Sussex

Dacă toată lumea este înnebunită mai nou de cariera de influencer, la cel mai înalt nivel am putea să o punem pe Meghan Markle, dacă ar fi cazul. Stilul acesteia a fost mereu un reper în modă, iar acum un brand celebru i-a copiat rochia de nuntă Ducessei de Sussex. Diferențele în apariție dintre cele două sunt extrem de mici, însă prețul este cel care face notă discondantă. Rochia lui Meghan a costat nu mai puțin de 3.500 de lire, iar copia brand-ului Uterque poate să fie cumpărată la doar 1.000 de lire. Rochia mai lejeră purtată de Meghan în ziua nunții sale cu Prințul Harry a fost o creație Stella McCartney, mai apoi replicată de mass-market Uterque.

 Rochia a doua de la nunta lui Meghan copiată de un brand celebru
Rochia a doua de la nunta lui Meghan copiată de un brand celebru

De-a lungul timpului, marii stiliști au observat că în vestimentațiile alese de soția Prințului Harry predomină culorile pale și nonculorile. De asemenea, preferă în special croiala în A sau cea care urmărește bine linia corpului. „Cremul este o nuanță potrivită pentru cine are ten măsliniu sau mai închis”, explică Anita. Culorile pastelate și cele deschise sau nuanțele prăfuite sunt o alegere extraordinară pentru cei cu ten măsliniu.

Copia brandului
Copia brandului Uterque

Trucuri de stil inspirate de Markle

  • Rochie cu decolteu în V
  • Cămașă albă și jeanși rupți
  • Bluză albă, sacou negru și pantaloni negri
  • Ținută all black cu palton texturat
  • Ținută elegantă cu pantaloni scurți
  • Rochie cu printuri florale
  • Fustă lungă
  • Pulover alb și pantaloni negri
DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI