Mesajul oficial al Anamariei Prodan, despre divorțul de Reghe. Ce a anunțat acum. Nu se aștepta nimeni

Mesajul oficial al Anamariei Prodan, despre divorțul de Reghe. Ce a anunțat acum. Nu se aștepta nimeni
Si-a iertat sotul pentru alegerile facute

Anamaria Prodan a declarat în repetate rânduri că nu știe despre ce vorbește presa atunci când se referă la iubita lui Laurențiu Reghecampf, sau despre faptul că aceasta ar fi însărcinată.

Ce mesaj a transmis soția lui Reghecampf, după ce antrenorul a depus actele de divorț

Negând orice fel de informație și refuzând constant să discute despre căsnicia ei, impresara a vrut să lase senzația că totul merge ca pe roate în familia ei.

Doar în ultimele declarații publice a lăsat să se înțeleagă că ar fi vorba despre un divorț, evitând să răspundă la întrebările cu privire la despărțire, însă pe rețelele sociale, vedeta încă îi face declarații soțului ei și pozează în familia perfectă.

Deși antrenorul a declarat oficial că a depus actele de divorț, el a refuzat să vorbească despre amanta lui sau despre faptul că aceasta ar fi însărcinată.

Acum, Anamaria Prodan a transmis un mesaj în care dezvăluie că familia l-a iertat pe Laurențiu și că toți îi sunt aproape, indiferent de alegerile pe care acesta le face.

Vedeta le-a promis fanilor că nu își va ataca niciodată soțul, indiferent de circumstanțe și de felul în care acesta decide să își trăiască viața. În plus, Anamaria Prodan a jurat că își va apăra soțul în fața tuturor.

Anamaria Prodan îl iartă pe Laurențiu Reghecampf

Ea recunoaște, voalat, că soțul ei ar avea o altă relație, însă a vorbit cu reținere și plină de mister și înțelepciune despre asta, spunând că putem ajuta „sufletele slabe’ de lângă noi, însă nu le putem „trezi din somnul adânc în care cad’.

„Noi, sufletele mărețe ale familiei Reghecampf și Prodan, l-am iertat pe LAURENȚIU REGHECAMPF și am înțeles că el, sufletul superb si sclipitor, bun și credul a realizat greșeala și va sta probabil și mai aproape de familia lui, în ciuda celor care așteptau și își frecau mâinile de fericire că vor vedea, în direct, declinul unei DINASTII.

NICIODATĂ NU VEȚI VEDEA AȘA CEVA LA NOI pentru CĂ NOI NE IUBIM și, dacă suntem suflete evoluate, nu hulim, nu facem circ, nu lovim, nu înjurăm, ci respectăm alegerile fiecăruia. Ce dovada mai mare de iubire, respect și recunoștiință  putem noi, familia, să-i oferim  SOARELUI NOSTRU, LAURENȚIU REGHECAMPF?

O să-i oferim șansa de a alege tot ceea ce își dorește și consideră că îl face fericit! O să-l susținem necondiționat, o să-l apărăm și ridicăm de fiecare data când drumul lui merge către un “dead end “! Doar Sufletele neevoluate gândesc superficial și penibil, aplicând  răutate în tot ceea ce întreprid, dar nu le judec pentru că toate sufletele sunt bune în fața lui Dumnezeu!

Nu am să-mi lovesc soțul niciodată, orice se va întâmpla, și nu mă interesează nimic din ce-și dorește lumea sau orice încearcă să inoculeze în sufletul sotului meu oricine! Dimpotrivă, noi familia o să-l susținem și mai tare și îi dorim mult succes în orice decizie ia! O să fim mereu prezenți în viața lui și, dacă cineva va încerca să-l îngenuncheze sau să-l umilească, să-i facă orice fel de rău, va cunoaște cel mai cumplit, URAGAN de pe pământ numit PRODAN.) asta ar fi esentialul”, este o parte din mesajul pe care Anamaria Prodan l-a transmis.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI