21 dec. 2019 | 00:11

Mesajul lui Tudor Chirilă, după ce Dragoș Moldovan a câștigat vocea României

Monden
Mesajul lui Tudor Chirilă, după ce Dragoș Moldovan a câștigat vocea României

Dragoș Moldovan este câștigătorul sezonului 9 Vocea României. Dragoș a încântat publicul din întreaga țară, a fost votat masiv și a primit marele premiu de 100.000 de euro. Tudor Chirilă a fost în culmea fericirii în momentul în care a aflat că Dragoș a câștigat concursul și la finalul emisiunii a avut un mesaj de transmis.

Tudor Chirilă, după ce Dragoș Moldovan a câștigat Vocea României: „Lumea nu înțelege cât de complicat a fost”

„Îi felicit pe Dragoș pentru că a putut să termine această finală. Lumea nu înțelege cât de complicat a fost, nu se gândește la gradul de dificultate al pieselor. Suntem toți sfârșiți după un asemenea show. Mai ales după momentul lui Pavel Bartoș, pe care sunt absolut convins că îl gustă din plin, să ne țină până la limita infarctului acolo. A fost o decizie, e prima finală pe care o duc fără baladă.

M-am conectat la publicul care parcă asta a cerut de la Dragoș. El asta știe să cânte cel mai bine, iar asta trebuie să cânte. România a spus că Vocea trebuie să fie rock. Îi felicit pe colegii mei pentru momentele lor. Nici eu nu știu cum mă simt momentan”, a declarat Tudor Chirilă după ce Dragoș Moldovan a câștigat sezonul 9 Vocea României și marele premiu de 100.000 de euro.

Dragoș Moldovan i-a avut ca adversari pe Andi Țolea (echipa lui Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irinei Rimes) și Elena Bozian (echipa lui Horia Brenciu).


Cei patru finaliști au cântat nu o dată, ci de trei ori pe scena de la Vocea României. Dragoș Moldovan l-a avea alături pe Tiberiu Albu, Andi Țolea a cântat alături de interpreta Jo, Jasmina Răsădean a urcat pe scenă cu Liviu Teodorescu, iar Elena Bozian a avut-o alături pe actrița Oana Sârbu.

Vocea României este o emisiune de talente din România, care a avut premiera pe 27 septembrie 2011 la Pro TV. Fiind bazată pe competiția muzicală The Voice of Holland, emisiunea a fost creată de producătorul de televiziune olandez John de Mol și face parte din franciza internațională The Voice.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Statul plătește 138.000.000 $ din cauza ”celui mai înfricoșător monstru”, condamnat la 360 de ani de închisoare
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Foreign Affairs: Care este viitorul Rusiei. Cinci scenarii despre cum va arăta țara după Putin
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
Băncile din România sunt obligate. Anunț pentru toți românii care au credite la bancă
Capital.ro
Veste bună pentru turismul românesc: Noua autostradă pe care se va putea ajunge mai ușor pe litoral
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Servicii medicale fără card de sănătate! Decizia CNAS luată la nivel național
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
Imagini cu Adelina Pestrițu în metrou. Cum s-a pozat în transportul în comun: „Faima nu te poate opri să faci lucruri normale”
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro