Dragoș Moldovan este câștigătorul Vocea României, sezonul 9. A plecat acasă cu 100.000 de euro

Dragoș Moldovan este câștigătorul Vocea României, sezonul 9. A plecat acasă cu 100.000 de euro
Dragoș Moldovan este câștigătorul Vocea României, sezonul 9. A plecat acasă cu 100.000 de euro

Ultima ediție a sezonului 9 Vocea României este difuzată de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Pentru marele premiu de 100.000 de euro se luptă patru concurenți: Dragoș Moldovan (echipa lui Tudor Chirilă), Andi Țolea (echipa lui Smiley), Jasmina Răsădean (echipa Irinei Rimes) și Elena Bozian (echipa lui Horia Brenciu). Aici afli în timp real cine a câștigat concursul Vocea României.

Update – Câștigătorul sezonului 9 Vocea României este Dragoș Moldovan.

„Încă încerc să mă liniștesc și să îmi dau seama ce s-a întâmplat. Am spus mereu că am venit la acest concurs fără așteptări, am vrut doar să cânt și să trăiesc momentele atunci, pe scenă. A fost un drum foarte fain și am cunoscut mulți oameni faini. Nu m-am gândit ce voi face cu banii, este o sumă mare, nu știu cum este să ai atât de mulți bani. Prefer momentan să spun că nu știu ce voi face cu ei. Le transmit oamenilor care m-au votat că le mulțumesc enorm”, a declarat Dragoș la finalul emisiunii.

Update – Jasmina Răsădean a ieșit pe locul 3.

Update – În câteva momente vom afla câștigătorul Vocea României. Pe locul 4 s-a clasat Elena Bozian.

Update – Dragoș Moldovan a interpretat melodia The Show Must Go On, de la Queen.

Update – A venit rândul lui Andi Țolea să cânte alături de antrenor. Piesa aleasă de el și de Smiley a fost Confesiune. Artistul a recunoscut că a plâns atunci când a scris versurile piesei.


„Am plâns când am scris piesa, am plâns când am înregistrat-o, cu greu mă abțin să nu plâng. Și el a plâns când am cântat-o. Nici nu vreau să o cânt în concerte, dar am vrut să fie o piesă pe care românii să o țină aproape de suflet”, a declarat artistul.

Update – Jasmina a cântat împreună cu Liviu Teodorescu piesa Cry Me a River, a lui Justin Timberlake.


Update – Elena Bozian a cântat alături de Horia Brenciu piesa Vocea Ta, care îi aparține artistului.

Update – Andi Țolea și Jo au interpretat melodia Iartă a Mihaelei Runceanu.


Update – Jasmina Răsădean a cântat Listen, de la Beyonce.

Update – Dragoș Moldovan a cântat cu Tudor Chirilă melodia Cântec Prost.


Update – Elena Bozian a urcat pentru a doua oară pe scenă, de această dată alături de Oana Sârbu. Au cântat împreună piesa Ani de Liceu.


În momentul în care a aflat că va cânta cu Oana Sârbu, Elena a izbucnit în lacrimi. „Din fabrică, am ajuns să cânt cu Horia Brenciu și cu dumneavoastră”, a spus tânăra, în lacrimi.

Update – Andi Țolea a ales piesa Every Breathe You Take, de la Police.


Update – Jasmina Răsădan a cântat cu Irina Rimes piesa Cosmos, care îi aparține chiar antrenoarei de la Vocea României.


Update – Dragoș Moldovan a cântat în duet cu Tudor Albu, câștigătorul sezonului 4. Cei doi au cântat Still Loving You, de la Scorpions.


Update – Elena Bozian este prima concurentă care a urcat pe scena de la Vocea României. A interpretat melodia Listen to Your Heart, de la Roxette.


Update – Pavel Bartoș a anunțat regulamentul finalei și a strigat Start Vot! Ulterior, a prezentat cei patru concurenți.

Sezonul 9 Vocea României a ajuns la final

Cele mai bune voci din zeonul 9 Vocea României se luptă, vineri seara, pentru marele premiu de 100.000 de euro. Telespectatorii vor avea parte de mai multe surprize din partea producătorilor emisiunii. Pentru prima dată în show-urile de televiziune din Româina se vor folosi elemente de realitate augmentată. Cei care vor urmări spectacolul în fața televizoarelor vor putea vedea un mix unic de elemente virtuale și elemente desprinse din cotidian în timpul numerelor prezentate de cei patru concurenți.

„Oamenii de acasă vor vedea ceva ce nu există și întregul platou se va transforma radical. Le vom prezenta 4 universuri diferite și spectaculoase în care vor viețui și vor cânta cei 4 finaliști cântecele lor solo. Este un efort tehnic considerabil și dincolo de asta, presupune foarte multe repetiții și seriozitate și din partea noastră și din partea concurenților”, a declarat Adrian Batista, Head of Reality and Entertainment Content PRO TV.


Finaliștii vor urca pe scenă de trei ori. Mai întâi singuri, apoi alături de antrenorii lor și în final alături de invitați speciali. Astfel, Elena Bozian o va avea alături pe actrița Oana Sârbu, Andi Țolea va cânta alături de interpreta Jo, Dragoș Moldovan îl va avea alături pe Tiberiu Albu, iar Jasmina Răsădean va urca pe scenă cu Liviu Teodorescu.

Concurenții pot fi votați prin sms la numărul 1200 (tarif 1.19 euro/TVA inclus), maximum 10 voturi pentru un concurent. Se mai poate vota online, gratuit, o sinugură dată. Concurenții vor putea fi votați abia după ce Pavel Bartoș va striga Start Vot!

Finala sezonului 9 Vocea României este difuzată de postul de televiziune Pro TV, vineri, 20 decembrie, de la ora 20:30. Vă vom ține la curent în timp real cu tot ce se întâmplă important în ultima ediție a sezonului.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI