29 iun. 2019 | 08:02

Mesajul lui Dalai Lama pentru Europa. Ce a declarat despre imigranți

Știri generale
Mesajul lui Dalai Lama pentru Europa. Ce a declarat despre imigranți
Mesajul lui Dalai Lama: "Europa ar trebui să rămână a europenilor"

Dalai Lama a transmis un mesaj pentru europeni cu privire la ce trebuie să facă în privința imigranților. Liderul spiritual al tibetanilor este de părere că Europa ar trebui să îi primească pe refugiați și să le ofere sprijin, dar ținta să fie întoarcerea acestora în țările din care provin.

Mesajul lui Dalai Lama: „Europa ar trebui să rămână a europenilor”

În vârstă de 84 de ani, liderul spiritual al tibetanilor a vorbit despre Brexit, în contextul în care în campania pentru ieșirea Marii Britanii din Uniunea Europeană s-a folosit și un citat din Dalai Lama.

„Sunt un admirator al spiritului Uniunii Europene. Eu sunt din exterior, dar cred că Marea Britanie ar trebui să rămână în UE”, a declarat călugărul budist în cadrul unui interviu acordat celor de la BBC.

El a tras un semnal de alarmă cu privire la pericolul imigrației masive, fenomen în urma căruia Europa ar putea deveni un continent majoritar musulman sau african.

„Ţările europene ar trebui să-i primească pe aceşti refugiaţi, să le ofere educaţie şi pregătire, iar ţinta să fie ca aceştia să se întoarcă în ţările lor. Într-un număr limitat ar putea să rămână, dar întreaga Europa ar putea deveni în cele din urmă musulmană sau africană. Le este mai bine în ţările lor. Europa ar trebui să rămână a europenilor”, a mai spus Dalai Lama.

Dalai Lama a primit Premiul Nobel pentru Pace

Dalai Lama a primit Premiul Nobel pentru Pace

Jetsun Jamphel Ngawang Lobsang Yeshe Tenzin Gyatso este cel de-al 14-lea Dalai Lama, șeful spiritual al budiștilor tibetani și liderul guvernului tibetan aflat în exil în Dharamshala. Potrivit site-ului wikipedia, „mai multe universități occidentale i-au conferit titlul de Doctor Honoris Causa ca o recunoaștere a importanței scrierilor sale asupra filozofiei buddhiste și a rolului pe care personalitatea sa îl joacă în dialogul ecumenic și în menținerea armoniei între marile religii ale lumii.”

Dalai Lama a fost distins cu Premiul Nobel pentru Pace în anul 1989.

Parteneri
Ion Țiriac, internat într-un spital din Viena. Miliardarul acuză probleme de sănătate
Redactia.ro
Fără cafea sau duș dimineața. Cele 5 obiceiuri pe care dacă le aplici după ce te-ai trezit îți vor schimba restul zilei, conform Harvard
Click.ro
Boala SECRETĂ de care suferă Anca Țurcașiu. Află cum i-a schimbat viața diagnosticul primit!
Vocea.biz
Și-a făcut iubit cu nevastă și copii acasă! Artista a fost prinsă cu bărbatul însurat pe străzile din București! Incredibil!
Unica.ro
O nouă rută pentru vacanțele în Grecia. Se dă startul unui proiect de amploare
EVZ.ro
Ce face Irisha, după ce relația ei de iubire cu un bărbat însurat a fost făcută publică. Artista își ține viața personală privată, dar câteva detalii au ieșit la iveală | FOTO
Spynews
Statul pune limită! Lege nouă pentru case şi apartamente. Cum vor plăti bani românii
Capital.ro
Acasă la Medana și Alin Oprea. Doar în filme mai vezi așa ceva Fără exagerare, imaginile din casa lor întrec orice închipuire
Avantaje
REGULI noi pentru PENSIONARI. ACTELE trebuie DUSE la Casa de Pensii
Mediaflux
Daiana de la Mireasa, sezonul 7, imagine emoționantă cu burtica de graviduță. Când urmează să nască soția lui Dani / FOTO 
Spynews.ro
De ce nu existau țărani grași acum 100 de ani. Dieta zilnică a strămoșilor noștri o să te surprindă
Realitatea.net
Unde a plecat Mario Fresh după ce a confirmat despărțirea de Alexia Eram. Alături de cine s-a fotografiat artistul
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro