Mesajul emoţionant transmis de Patrick Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a radiat de fericire – FOTO

Mesajul emoţionant transmis de Patrick Mouratoglou de ziua Simonei Halep. Sportiva a radiat de fericire - FOTO
Patrick Mouratoglou face o nouă schimbare în echipa Simonei Halep și caută un partener de antrenament.

Simona Halep a împlinit marți 31 de ani. Și-a sărbătorit ziua de naștere cu familia, în România, după ce a decis ca în acest an să nu mai participe la nicio competiție. Printre cei care i-au transmis mesaje de felicitare s-a aflat și Patrick Mouratoglou, antrenorul francez cu care colaborează de aproape șase luni.

Simona Halep, felicitată de Patrick Mouratoglou, în ziua în care a împlinit 31 de ani

A fost petrecere mare în familia Simonei Halep. Jucătoarea de tenis a împlinit 31 de ani și mesajele de felicitare „au curs” din toate părțile. Patrick Mouratoglou nu a uitat că este ziua jucătoarei cu care colaborează din luna aprilie. Antrenorul francez i-a transmis un mesaj emoționant. „La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a scris antrenorul francez pe Instagram, alături de o fotografie în care apare alături de Simona Halep la un antrenament.

Simona Halep a primit un mesaj foarte frumos şi din partea familiei. „Fie ca bucuria pe care ai răspândit-o de-a lungul timpului să se întoarcă la tine în această zi minunată. De ziua ta îţi dorim fericire imensă şi iubire din abundență”, i-au transmis fratele Nicolae, cumnata Luminiţa, mama Tania şi tatăl Stere Halep.

Simona Halep a primit cadou o mașină scumpă

Jucătoarea de tenis a primit o mulțime de cadouri. Unul dintre cele mai frumoase gesturi l-a făcut unul dintre sponsori care i-a trimis o mașină superbă, de culoare roșie, de aproape 65.000 de euro. Sportiva s-a filmat la volanul ei, înainte de a pleca la plimbare.

Simona Halep a postat pe rețelele sociale mai multe fotografii în care zâmbește, semn că încearcă să depășească perioada agitată care i-a adus o mulțime de problema. Jucătoarea de tenis și Toni Iuruc au semnat pe 8 septembrie actele de divorț, în fața notarului, după un mariaj care a durat mai puțin de un an.

Apoi, fostul lider al clasamentului WTA a fost operată de rinoplastie. În urma acestor evenimente, jucătoarea a decis să nu mai joace niciun meci oficial în acest an. Decizia o va costa scump: jucătoarea va pierde câteva sute de mii de dolari, pentru că nu participă la turnee, dar va și părăsi top 10 WTA.