Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Simona Halep. Mulți vor fi invidioși

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Simona Halep. Mulți vor fi invidioși
Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Simona Halep cu ocazia zilei sale de naștere. Cum s-a pozat sportiva.

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Simona Halep cu ocazia zilei sale de naștere. Sportiva a împlinit marți, 27 septembrie, frumoasa vârstă de 31 de ani. Tenismena a avut parte de mai multe surprize. A fost prima dată când campioana și-a sărbătorit ziua de naștere singură, după divorțul de fostul său soț, Toni Iuruc.

Cadoul de zeci de mii de euro pe care l-a primit Simona Halep

Simona Halep a împlinit, marți, 31 de ani. Viața sa a fost foarte agitată în ultimele 12 luni de zile, însă jucătoarea de tenis și-a găsit puterea de a trece peste provocările cu care s-a confruntat. Cu ocazia zilei sale de naștere, sportiva a primit mai multe atenții din partea cunoștințelor sale.

Pe pagina sa de Instagram, Simona Halep a publicat o serie de fotografii cu cadourile primite. Ce a atras atenția internauților a fost un dar de lux, oferit campioanei românce de către sponsorul său. Tenismena a primit din partea companiei BMW o mașină de lux din seria BMW M, roșie.

Sportiva nu a rezistat tentației și s-a urcat imediat la volan pentru a-și testa noul autoturism. Simona Halep s-a lăsat pozată afișând un zâmbet foarte larg, semn că test drive-ul a fost pe măsura așteptărilor. Imaginile publicate pe internet pot fi vizualizate în galeria FOTO a acestui articol.

Trebuie precizat că sportiva deține, pe lângă această mașină, și alte autoturisme în valoare de sute de mii de euro.

„Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”

Tânăra din Constanța a împărtășit cu fanii săi de pe rețelele sociale și cum s-a pregătit pentru ziua sa de naștere. Simona Halep a fost la un salon de înfrumusețare. Și aici, surprizelenu s-au lăsat așteptate. Tenismena a primit mai multe buchete de flori care au fost mult admirate de fanii săi.

Simona Halep a primit un buchet mare de flori chiar din partea hair-stylistului Sorin Stratulat. Într-una dintre postările publicate marți pe pagina sa de Instagram, sportiva i-a mulțumit public pentru dar.

„Din suflet îți mulțumesc pentru energia frumoasă”, a scris Simona Halep, în dreptul unei fotografii cu florile primite în dar din partea lui Sorin Stratulat.

Ce mesaj i-a transmis Patrick Mouratoglou sportivei

Este prima zi de naștere pe care Simona Halep și-o petrece singură, după divorțul de fostul ei soț, milionarul Toni Iuruc. În spațiul public se vehiculează de mult o ipoteză pentru unii deloc surprinzătoare cu privire la realul motiv al despărțirii dintre cei foi foști parteneri. Antrenorul fostului lider mondial, Patrick Mouratoglou, ar fi cel vinovat pentru această situație.

Zvonurile au fost amplificate și după o presupusă reacție pe care ar fi avut-o soția francezului. Partenera antrenorului Simonei Halep s-ar fi arătat determinată să pună capăt colaborării dintre cei doi, de teamă să nu fie înșelată. Mai ales în circumstanțele în care Patrick Mouratoglou și-a înșelat fosta nevastă cu Serena Williams, jucătoare de tenis pe care bărbatul a antrenat-o înaintea Simonei Halep.

Patrick Mouratoglou a transmis și el un mesaj sportivei românce, cu ocazia împlinirii a 31 de ani. Antrenorul a publicat pe internet o fotografie în care apare alături de Simona, zâmbind.

„La mulți ani uneia dintre cei mai inspirate jucătoare pe care am întâlnit-o vreodată!”, a scris Patrick Mouratoglou, în dreptul fotografiei.

Campioana româncă a avut parte de un an plin de provocări. Recent, Simona Halep a anunțat că nu va mai juca tenis în anul curent, fiind nevoită să se concentreze mai mult pe starea sa de sănătate fizică, emoțională și mentală.