24 dec. 2021 | 19:34

Mesajul de Crăciun al premierului Nicolae Ciucă pentru români: “Este cel mai frumos dar pe care îl putem oferi”

News
Mesajul de Crăciun al premierului Nicolae Ciucă pentru români: “Este cel mai frumos dar pe care îl putem oferi”
Mesajul de Craciun al premierului Nicolae Ciuca pentru romani Este cel mai frumos dar pe care îl putem oferi

În Ajunul Crăciunului, premierul României Nicolae Ciucă le-a transmis un mesaj românilor de pretutindeni. Prim-ministrul țării și-a exprimat încrederea în cetățenii care vor avea simț de răspundere și vor respecta toate măsurile de precauție și regulile de prevenire a răspândirii virusului. Ce a declarat oficialul României.

Premierul Ciucă, îndemn pentru români, de sărbători

Prim-ministrul Nicolae Ciucă le-a transmis un mesaj de sărbători tuturor românilor. În prag de Crăciun, premierul României a subliniat importanța oamenilor de a fi împreună cu familia și cei dragi, pentru a celebra Nașterea Domnului.

„Luna Decembrie ne aduce în fiecare an sfânta sărbătoare creștină a Nașterii Domnului nostru Iisus Hristos. Trăim aceste momente, ca de fiecare dată, cu sentimentul că putem fi mai buni și că nimic nu se compară cu bucuria de a fi împreună cu familia și cu toți cei dragi.

Sunt momente care ne fac să ne simțim împliniți sufletește și ne dorim să-i știm mereu sănătoși și în siguranță. Ne bucurăm de frumoasele noastre tradiții de Crăciun și ne simțim mai aproape decât oricând de învățăturile creștine despre grija față de aproapele nostru.

Este minunat să dăruim – un gest care înnobilează mai ales atunci când gândurile bune și generozitatea se îndreaptă către oamenii apăsați de neajunsuri, cu care viața a fost mai puțin darnică.

„Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur!”

Nu în ultimul rând, premierul României Nicolae Ciucă a apelat la conștiința civică a cetățenilor, sperând ca românii să respecte măsurile de protecție împotriva coronavirusului, precum și restricțiile impuse în contextul pandemic.

Întâmpinăm Crăciunul, și anul acesta, sub presiunea crizei sanitare provocată de pandemie. Să fim toți sănătoși este dorința fiecăruia dintre noi și principala urare pe care le-o transmitem celor dragi.

Să ne gândim la sănătatea noastră și a celor din jur este, poate, cel mai frumos dar pe care îl putem oferi celorlalți, prin responsabilitatea cu care vom înțelege să ne petrecem aceste sărbători respectând măsurile de prevenire a răspândirii noului coronavirus, care mult prea mult timp ne-a ținut departe de cei dragi! Să ne bucurăm, împreună, dragi români, de aceste sfinte sărbători! Crăciun fericit!”, a declarat premierul Ciucă într-un mesaj video, notează cei de la Digi 24.

În încheiere, premierul Nicolae Ciucă le-a urat românilor să se bucure de sărbătorile de iarnă în compania celor dragi.

Parteneri
Câți bani a obținut Alex Delea la Survivor după 15 săptămâni la Survivor. Postul Pro TV, pus la zid după eliminarea favoritului
Redactia.ro
Horoscop săptămâna 26 aprilie - 2 mai. Vești grozave pentru 4 zodii. Au noroc pe toate planurile
Click.ro
O femeie era milionară de cel puțin o lună, dar nu și-a dat seama. Descoperirea care i-a schimbat viața
Digi24
„Nu e bine deloc”. Starea de sănătate a Regelui Charles s-ar fi înrăutățit. Palatul Buckingham actualizează planul pentru funeralii
Digi24
Loredana, apariție provocatoare, în brațele lui Cătălin Botezatu! Ce ținută a purtat artista la Premiile Unica
Unica.ro
Alertă maximă la Palatul Buckingham. Ce se întâmplă cu Regele Charles
EVZ.ro
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews
Ungaria a dat ordin. Șoferii români care au interzis peste graniță. Se aplică din 1 Mai
Capital.ro
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște: ”Se vor încadra în graficul pe care l-am agreat”
Antena 3
Vor avea un băiețel. Ce frumos au făcut anunțul: „Visele devin realitate”. Imagini de la petrecere
Avantaje
RĂSTURNARE de situație privind ADERAREA la SCHENGEN! AU anunțat
Mediaflux
Știrile Antena Stars. Oana Lis, încă un gest disperat pentru a face rost de bani. A scos la vânzare și crucea lui Viorel Lis. În ce stare este fostul primar
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
Ce obsesie perversă și bolnavă avea Elena Ceaușescu? Îi plăcea să se uite la...
Shtiu.ro