Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Țopescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la căpătâiul ei

Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Țopescu. Ce a scris pe coroana pe care a depus-o la căpătâiul ei

La căpătâiul Cristinei Țopescu au sosit atât membrii familiei, dar și colegi și oameni care au iubit-o. Printre aceștia s-a aflat și jurnalista Andreea Berecleanu, care i-a adus fostei sale colege de breaslă o coroană cu un mesaj tulburător.

Mesajul Andreei Berecleanu pentru Cristina Țopescu

Potrivit cancan.ro, Andreea Berecleanu a sosit îmbrăcată în haine de doliu, afișând un chip îndurerat. Pe coroana pe care i-a adus-o Cristinei Țopescu, la capela Cimitirului Bellu, cu ochii în lacrimi, Andreea Berecleanu i-a trimis un ultim gând celei care i-a fost colegă de breaslă, dar nu numai, cu mesajul ”Drum Luminos”.

La căpătâiul regretatei jurnaliste au sosit și cei din familie, dar oameni care i-au apreciat munca. Reamintim că Cristina Țopescu are mii de prieteni virtuali, însă aceasta a fost găsită moartă în casă, în Otopeni, pe 12 ianuarie, după aproximativ două săptămâni de la deces. Cu toate acestea, nimeni nu a putut să-și dea seama dacă e ceva în neregulă cu ea, chiar dacă nu mai răspundea la telefon de zile bune.

Cristina Țopescu, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu, a murit la vârsta de 59 de ani, fiind găsită duminică seara în casa sa din orașul Otopeni. În prezent, dosarul morții Cristinei Țopescu este investigat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Ilfov. Expertiza medico-legală nu a putut fi făcută, dată fiind starea avansată de putrefacție a Cristinei Țopescu. Medicii au stabilit că este necesară o verificare toxicologică, deoarece în stomacul jurnalistei au fost găsite urme de medicamente.

Cine a fost Cristina Țopescu

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în anul 1960. A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, apărând în emisiuni pentru copii. Cristina Țopescu a absolvit facultatea de Limbi Străine din București. Jurnalista a devenit membră a PSD, iar în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv, post pentru care prezenta ”Focus”, principalul buletin de știri al televiziunii. Încă din anul 2013 aceasta a lucrat la Antena 3, dar a anunțat că se retrage de la postul de televiziune în anul 2017, invocând motive personale. În anul 1989, jurnalista a încercat să fugă din România, fiind arestată și trimisă la închisoare timp de trei luni. A fost eliberată din arest pe data de 19 decembrie 1989.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI