Gestul făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu. Cei care au mers la capelă nu se așteptau la așa ceva

Gestul făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu. Cei care au mers la capelă nu se așteptau la așa ceva

Șeful statului a făcut gestul în această miercuri. Sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei Țopescu a fost adus la capela cimitirului Bellu, în jurul prânzului. De asemenea, și mama fostei prezentatoare a ajuns în țară, fiind ajutată de rude să se deplaseze până la căpătâiul vedetei.

Gestul făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu

Klaus Iohannis a făcut un gest impresionant pentru Cristina Țopescu și i-a trimis o coroană de flori, ce a fost depusă la sicriul vedetei de televiziune. Omagiile din partea președintelui României au fost aduse de către consilierul prezidențial Sergiu Nistor. Șeful statului și-a prezentat și condoleanțele mamei jurnalistei, Rodica Țopescu, anunță Digi24.

Gestul făcut de Klaus Iohannis pentru Cristina Țopescu
Klaus Iohannis a făcut un gest deosebit pentru Cristina Țopescu. În imagine, jurnalista este alături de tatăl ei, Cristian Țopescu

Coroana de flori din partea lui Klaus Iohannis a fost adusă miercuri la capela Cimitirului Şerban Vodă (Bellu), din Capitală. Între regretata jurnalistă și președintele României există o legătură pe care nu mulți ar putea să o bănuiască. Asta deoarece a treia soție a lui Cristian Țopescu, adică mama vitregă a vedetei TV, și șeful statului au fost profesori la aceeași unitate de învățământ, din Sibiu.

Cei care au mers la capelă nu se așteptau la așa ceva

Christel Ungar a devenit însă văduva comentatorului sportiv, după ce Cristian Țopescu s-a stins în mod tragic, în urma unui stop cardiac. A decedat pe data de 15 mai 2018, lăsând un mare gol în sufletul fiicei sale, Cristina. Se pare că aceasta i-ar fi urmat soarta tatălui ei, pentru că autoritățile au confirmat și posibilitatea ca ea să fi murit în somn.

Printr-un comuncat al TVR a fost transmis că ceremonia de incinerare a Cristinei Țopescu va avea loc joi, la Crematoriul Vitan Bârzeşti. Foarte multe persoane au venit astăzi la capela unde e depusă vedeta să îi aducă un ultim omagiu. A fost îndrăgită de către români și mulți au fost șocați când a au aflat de modul în care s-a stins. Aceasta a fost găsită fără suflare de către polițiști, pe 12 ianuarie, fiind constatat că cel mai probabil murise cu două săptămâni în urmă, în timpul sărbătorilor de iarnă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI