29 dec. 2021 | 16:51

Mesajele pe care le vor aprecia toți de Revelion 2022. Ce le poți scrie cunoștințelor

Diverse
Mesajele pe care le vor aprecia toți de Revelion 2022. Ce le poți scrie cunoștințelor

Începe numărătoarea inversă până la Anul Nou, până ce oamenii de pretutindeni vor spune, rând pe rând, membrilor familiei, prietenilor și cunoștințelor „La mulți ani, 2022!“. Întrucât în timpul petrecerii este destul de dificil să fii creativ și inovativ, am pregătit pentru tine o colecție cu mesaje haioase pe care le poți trimitre celor dragi în noaptea dintre ani. Mai multe detalii, în continuare.

Mesaje amuzante de Revelion 2022

Majoritatea românilor celebrează trecerea dintre ani alături de cei dragi, acasă, la o pensiune, la o petrecere, într-o vacanță într-o țară străină, etc. Totuși, se întâmplă de multe ori să nu-i putem avea lângă noi chiar pe toți cei ce ne sunt dragi, fapt pentru care gândurile noastre se îndreaptă și către ei în ultima noapte din an.

Un mod frumos de a le arăta că nu i-am uitat și că-i purtăm în sufletele noastre îl reprezintă transmiterea de mesaje specifice perioadei, unele dintre ele haioase, demne de multe surâsuri.

Cu siguranță că mulți dintre noi putem compune mesaje inedite, folosind cuvinte alese și bine plasate, pe care să le transmitem familiei, prietenilor sau cunoștințelor, însă uneori ne dorim mai degrabă să aducem un zâmbet pe buze decât să impresionăm prin maiestria cuvintelor.

Astfel i-au naștere idei de mesaje amuzante de Revelion, pe care tu le poți împărtăși cu cei dragi ție.

Citește și: Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Unde va apărea chiar de Revelion 2022

Ce le poți transmite cunoștințelor

Am pregătit pentru tine câteva propuneri de mesaje haioase de Revelion 2022, pe care le poți trimite în noaptea dintre ani.

1. Previziuni meteo de REVELION 2022: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un an nou fericit!

2. Vă doresc de 2022 ori câte 12 luni de succes, 52 de săptămâni de realizări, 365 de zile reuşite, 8760 de ore de sănătate şi 525600 de minute inspirate. La mulți ani!

3. Fără fiţe, fără poante, la mulţi ani cu sănătate! Criza vine, criza trece, noi mereu vom petrece!

4. Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!

5. Fie-vă verde dolarul,
Şi de whisky plin paharul,
Şi încă unul cu vin,
Pentr-un 2022 plin!

6. La Mulţi Ani, 2022!
Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an
Momentele speciale ale sfârşitului de an să-ţi aducă veselia în casă, bani în buzunar şi poate un Merţan!

7. Viața mea ar fi goală fără tine, iar contul meu bancar ar fi plin. Un an nou fericit!

8. Noul an să vă aducă belşug în casă, bucate pe masă, valută în cont, un iaht în port, motor pe autostradă şi vecinii ca să vadă. La mulţi ani 2021!

9. Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare… La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2022!

10. Vine anul nou la tine/ Și te umple de mai bine/ Sa îți fie casa plină/ Tot plin să îți fie barul/ La fel și buzunarul/  Să-ntorci banii cu lopata? Diamante cu găleata…/ la anu la Revelion / Să bei Don Perignon.

11. Căţeluş cu părul creţ/ Să ai jeep-ul în coteţ /Cu tracțiune 4×4/ Să ai vilă cu piscină/ Pe Antonia ca vecină/ Carla s Dreams să-ți cânte seara și Andre Rieu cu vioara, Să ai un cufăr cu bani/ La anul şi la mulţi ani!

12. Multă sănătate şi La Mulţi Ani, să ai mai mulţi fani decât duşmani!

13. Lovite-ar trenul fericirii/ Trăsni-te-ar fulgerul iubirii/ Să-ţi cadă în cap un sac cu bani /Şi un bilet cu La mulţi ani!

14. Aho Aho, e Anul nou,
Şi găina-i fără ou,
Şi cucoşu’ fără guşă,
Dă-mi şi mie un leu mătuşă!
La Mulți Ani, 2021!

15. Se iau 12 luni,
Se curăţă bine de amar, ură şi invidie,
Se găteşte apoi un An Nou cât mai curat şi mai luminos posibil,
La mulţi ani cu multă iubire!

Parteneri