Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Unde va apărea chiar de Revelion 2022

Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Unde va apărea chiar de Revelion 2022

De Revelion 2022, toate televiziunile din România se vor întrece în programe alambicate, care mai de care mai captivante, variate și colorate. Cei care și-au propus să-și petreacă noaptea dintre ani în fața micului ecran trebuie să știe că sfârșitul lui 2021 aduce o ultimă apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian. Unde îl veți putea vedea pe fostul interpret de muzică populară, decedat pe 6 noiembrie 2021, aflați în rândurile de mai jos.

Ultima apariție la TV a lui Petrică Mîțu Stoian

Postul de televiziune TVR 2 le promite telespectatorilor săi un final de an de pomină și un program de Revelion 2022 plin de energie și de momente speciale. Va domina muzica bună și variată, decența va fi la loc de cinste, iar spectacolul clasic ce va fi difuzat se anunță a fi de-a dreptul promițător. Paul Surugiu va gazda telespectatorilor în noaptea dintre ani, programul urmând a se desfășura pe circa 5 ore.

Plictiseala nu este permisă începând cu ora 22:00, programul fiind structurat în 3 părți, durând până târziu în noapte. Cu prilejul acestui sfârșit de an, Televiziunea Română va celebra cei 65 de ani de existență, precum și cei 60 de ai Circului Metropolitan, într-o coproducție de zile mari.

În cazul în care vă întrebați ce veți putea urmări de Revelion 2022, ei bine, vă informăm că TVR 2 vi-i aduce înainte pe cei mai mari artiști români, care au pregătit momente pline de savoare, aduși în arenă de Paul Surugiu-Fuego. Așadar, veți putea urmări momente unice și captivante de circ, demne de marile scene ale lumii grație măiestriei cu care au fost realizate.

Patru personaje buclucașe, care vin cu o poveste frumoasă și plină de umor, vă vor distra în noaptea dintre ani. Acestea vor fi interpretate de nimeni alții decât Fuego, Nico, Alin Gherghișanși Bianca Patrichi.

Muzica bună, ritmată, nu va lipsi nici ea din ansamblul Revelionului perfect, oferindu-vă climatul perfect pentru un dans în fața televizorului.

Citește și: Casa natală a lui Petrică Mîțu Stoian, uitată de rude. Ce fac în loc să o îngrijească

Unde va apărea chiar de Revelion 2022

Telespectatorii TVR 2 vor avea parte și de duete inedite, unele dintre acestea în primă audiție. Dincolo de toate cele pregătite de echipă, exclusivitatea programului este o reprezintă prezența în cadrul programului de Revelion a celebrului artist Petrică Mîțu Stoian, care s-a stins din viață în luna noiembrie.

Artistul a filmat pentru show-ul care urmează a fi difuzat cu doar trei zile înainte de a trece în neființă, aceasta fiind ultima sa apariție televizată.

Înainte de tragicul eveniment, Petrică Mîțu Stoian a râs, s-a distrat și a interpretat câteva dintre cele mai iubite melodii ale sale, pe care veți avea ocazia să le ascultați în noaptea dintre ani.

„Iar dacă nu sunteți convinși, nu ezitați să dați pe TVR 2, postul la care cea mai tare petrecere românească va intra în casele voastre, într-o seară în care, din arena Circului, trecem în noul an cu bucurie și cu următoarea distribuție: Petrică Mîțu Stoian, Sofia Vicoveanca, Ovidiu Komornyik, Andreea Voica, Nico, Vlăduța Lupău, Mioara Velicu, Mirabela Dauer, Raoul, Ionuț Galani, Stela Enache, Daniela Gyorfi, Akord, Ion Ghițulescu, Constantin Lătărețu, Paul Ananie, Andreea Haisan, Oana Tomoiagă, Alexandru Brădățan, Alin Gabriel Matei, Gabriel Dumitru, Trupa Supermarket și Alin Gherghișan!“, notează ciao.ro.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI