23 aug. 2022 | 09:11

Mesaj indecent la deschiderea unei grădinițe. Primarul Negoiță s-a amuzat, în timp ce ministrul Educației nu a părut încântat

Politică
Mesaj indecent la deschiderea unei grădinițe. Primarul Negoiță s-a amuzat, în timp ce ministrul Educației nu a părut încântat
Robert Negoiță și SOrin Cîmpeanu într-o grădiniță din sectorul 3 Sursă foto: Ilona Andrei/Inquam Photos

Momente stânjenitoare au avut loc, în urmă cu câteva ore, la deschiderea unei grădinițe din sectorul 3 al Capitalei, acolo unde primarul Robert Negoiță și ministrul Educației au fost prezenți. Din nefericire, aceștia au fost primiți cu un mesaj care, la prima vedere, i-a amuzat, însă realitatea ar putea fi puțin diferită de aparențe.

Ce mesaj a fost inscripționat pe un covor tip puzzle

Sorin Cîmpeanu și Robert Negoiță s-au aflat, luni dimineață, la inaugurarea unei grădinițe din sectorul 3, acolo unde au fost așteptați cu un covor pe care era inscripționat un vechi mesaj ai protestatarilor anti Ponta: „Puie Monta”.

Cel care l-a observat prima dată a fost chiar primarul sectorului, care nu a ezitat să atragă atenția asupra acestui lucru: „Cine a aranjat Lego ăsta? Foarte inspirat”, a declarat Robert Negoiță, potrivit imaginilor surprinse de fotojurnalistul Octav Ganea.

La câteva secunde distanță, Sorin Cîmpeanu i-a întrebat și pe jurnaliști și pe directoarea grădiniței dacă „N-ați văzut ce scrie pe primele două rânduri?”. În timp ce jurnaliștii s-au amuzat, directoarea grădiniței a părut surprinsă de mesaj, exprimând nedumerire în cazul mesajului indecent de pe covorul puzzle destinat copiilor.

În ciuda situației bizare în care au fost puși, mai ales că cei doi demnitari au avut relații apropiate cu Victor Ponta, aceștia nu au acuzat oficial grădinița cu privire la folosirea unui mesaj trivial într-un puzzle destinat educației preșcolarilor.

Vezi imaginile video surprinse de Octav Ganea/Inquam Photos:

Reacția lui Victor Ponta după viralizarea mesajului din grădiniță

Fostul prim-ministru al României nu a întârziat să apară cu o reacție în urma mesajului care a fost readus în atenția publicului larg într-un context nu foarte potrivit. Cu toate acestea, Victor Ponta a părut amuzat și mirat de faptul că un slogan din campania pentru alegerile prezidențiale din 2014 să fie reamintit într-un proiect educativ precum programul „România Educată”, susținut de Ministerul Educației.

Într-o notă ironică, Victor Ponta afirmă că, în acest moment, i-a venit rândul să râdă și el de cei care se bucurau pe vremea aceea de răul care i se punea la cale, subliniind că roata se întoarce pentru oricine.

„Și eu mă amuz, ca și Sorin si Robert , când văd marele slogan al anului 2014 “Puie Monta” ( chiar dacă nu mă așteptam să fie inclus și în Programul “România Educată” și studiat la grădiniță)! Și îl folosesc când vreau sa îi ironizez pe cei care se bucurau atunci ca nebunii și care, de atunci, își iau ce ne dădeau nouă!

Ne amuzăm toți pentru că focile care aplaudau fericite când auzeau expresia sunt cele care de 7 ani tot nu vor să recunoască cât de naive au fost ( nu am spus “proaste” că sunt sensibile )! Și cât de ușor sunt manipulate cu tot felul de “M..e PSD” , “Ciuma Rosie” , “cu stânga nici nu-ti faci cruce” și alte baliverne pentru creierele ușor de spalat! Lăsați-ne măcar să râdem de “foci”, că merita !

Cât despre ce le dă Iohannis și PNL de 7 ani, vezi LEGO ! Ce le-a dat și Băsescu după ce aplaudau fericite “focile” sloganul cu “Congo”! Să trăiți bine în România lucrului bine făcut!”, a transmis politicianul pe Facebook.

Parteneri
Ce gest impresionant a făcut soțul Ancăi Molnar la trei luni de la moartea soției. Mesajul care a surprins pe toată lumea
Redactia.ro
Cine are prioritate într-o astfel de intersecție. Puțini șoferi cunosc răspunsul corect
Click.ro
O femeie care primea zilnic peste 100 de apeluri cu număr ascuns a descoperit că cel care o suna era soțul ei. Explicația bărbatului
Digi24
S-a aplecat și S-A VĂZUT TOT: Corina Bud, FĂRĂ lenjerie! Fanilor nu le-a venit să creadă că a apărut AȘA
Vocea.biz
Cum a aflat Victor Slav că iubita lui, Selina, l-a înșelat. S-a întâmplat înainte de Asia Express!
Unica.ro
Fosta lui Jador, condamnată la închisoare. S-a dus vremea opulenței și a luxului
EVZ.ro
Bogdan de la Ploiești a anunțat despărțirea de Cristina Pucean! „Nu a fost vorba de trădare, înșelat”. De ce ar fi ajuns la separare din nou
Spynews
S-a schimbat legea pentru șoferii cu permis categoria B. Ce condiții trebuie respectate
Capital.ro
Ea are 27 de ani, el are 57 și tocmai au anunțat că vor deveni părinți: „Mama te așteaptă…”. Vedeta abia a divorțat anul trecut
Avantaje
ALERTĂ SANITARĂ în ROMÂNIA! PERICOL MAJOR după inundații!
Mediaflux
Descinderi acasă la Nuțu Cămătaru! Au fost găsite maimuțe, păsări răpitoare, cangur și alte exemplare exotice
Spynews.ro
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Realitatea.net
Cum arată acum fiica Adrianei Iliescu. Eliza a fost fotografiată recent alături de mama sa, într-o ipostază emoționantă
Antena 1
Cine a inventat CNP-ul și CE ASCUNDE ultima CIFRA a CNP-ului? Dacă ai 3 sau 8 însemană că...
Shtiu.ro