Mesaj în sticlă, descoperit la Oceanul Atlantic. Ce scrie pe hartia din ea

Mesaj în sticlă, descoperit la Oceanul Atlantic. Ce scrie pe hartia din ea
Mesaj în sticlă, descoperit la Oceanul Atlantic.

Situație cu adevărat inedită! Un mesaj care a fost trimis într-o sticlă a făcut legătura între doi adolescenți, aflați de o parte și de cealaltă a Oceanului Atlantic, la trei după ce a fost lansat.

Mesaj în sticlă, descoperit la Oceanul Atlantic

Astfel, Sean Smith, în vârstă de 16 ani, a trimis un bilet în timp ce se afla cu părinții în vacanță, în Rhode Island (SUA), în 2018. El a notat.

„Este Ziua Recunoştinţei. Am vârsta de 13 ani şi vizitez rude în Rhode Island. Sunt din Vermont. Dacă este găsit, trimiteţi e-mail la messageinabottle2018@gmail.com”.

Trei ani mai târziu, sticla care purta acest mesaj a fost găsită la 3.200 de kilometri distanţă. Cel care a descoperit-o a fost Christian Santos, în vârstă de 17 ani. A găsit-o în insulele Azore, arhipelag portughez din Atlantic. Acesta a declarat El a declarat pentru Bostin Globe că a văzut sticla cu pricina când era la pescuit cu vărul său într-o zonă unde apa nu era adâncă, și unde, de obicei, adună gunoaie.

„Am luat-o şi m-am uitat înăuntru şi acolo se afla o hârtie. Mi s-a părut interesant şi am mers să o arăt mamei”, a spus el.

Mama sa, pe nume Molly Santos, i-a spus că mesajul era din apropiere de Massachusetts, acolo unde Christian s-a născut şi a trăit înainte ca să se mute în Azore.

Mesajul a reunit doi adolescenți

Atât mama, cât și fiul au fost curioși să afle mai multe detalii despre autorul acestui mesaj. Prin urmare, cei doi s-au gândit să urmeze instrucțiunile din sticlă. Au trimis deci mail, însă nu au primit răspuns deoarece Sean uitase de mult de această sticlă lansată chiar de el și nici nu își mai verifica adresa. Dar într-un final, mesajul avea să ajungă la el.

Mama lui Christian a anunțat această descoperire pe rețelele de socializare, în urmă cu o săptămână și a generat un mare interes. După o săptămână, Sean a văzut știrea despre mesajul lui, declarându-se uimit. Împreună cu familia sa, el a lansat în anul 2018 mai multe sticle cu mesaje.

 „Unele dintre ele au fost găsite nu mult după aceea, dar doi ani şi jumătate mai târziu am uitat complet că am făcut asta”, a mai spus Sean Smith. În ceea ce-l privește pe Christian Santos, acesta a afirmat că va încerca să menţină legătura, spunând că ”este o întâmplare specială”.

Cu adevărat, aceasta este o întâmplare specială, motiv pentru care mulți au aflat povestea mesajului din sticlă.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI