18 iun. 2021 | 15:46

UEFA, mesaj de ultimă oră despre finala Euro 2020. Ungaria, în culmea fericirii

Sport
UEFA, mesaj de ultimă oră despre finala Euro 2020. Ungaria, în culmea fericirii
UEFA, mesaj de ultima ora despre finala EURO 2020

Ungaria ar putea primi cea mai mare veste din partea UEFA. Chiar dacă în acest moment finala Campionatului European este programată să fie jucată pe stadionul Wembley din Londra, cel mai așteptat meci al competiției ar putea să aibă loc, totuși, la Budapesta. Iată de ce oficialii forului fotbalistic european ar putea lua această decizie.

UEFA, mesaj de ultimă oră despre finala Euro 2020. Ungaria, în culmea fericirii

Finala EURO 2020 va avea loc pe data de 11 iulie pe stadionul Wembley din Londra. Însă locația în care se va disputa mult-așteptaul meci nu este bătută în cuie. Asta pentru că UEFA ar putea decide schimbarea stadionului din capitala Regatului Unit cu cel din Budapesta.

Forul european ar fi amenințat guvernul britanic că va muta finala, dacă autorităție de la Londra vor impune carantina celor 2.500 de invitați ai UEFA, potrivit The Times. Miniștrii eglezi iau în calcul varianta scutirii de carantină pentru UEFA şi FIFA, precum şi pentru politicienii, sponsorii şi reprezentanţi ai deţinătorilor de drepturi TV invitaţi.

În prezent, persoanele care sosesc în UK din țările aflate pe lista galbenă sau roșie sunt obligate să stea în carantină 10 zile. Situație devine și mai delicată când vine vorba de desfășurarea Campionatului European pe teritoriul Marii Britanii. Fiecare țară care participă la turneul final este trecută de autoritățile londoneze pe lista glalbenă, mai puțin Turcia care se află pe lista roșie.

Dacă guvernul Marii Britanii nu va da un răspuns favorabil, cel mai probabil UEFA va decide mutarea partidei din ultimul act al competiției continentale la Budapesta. De aemenea, Wembley va găzdui și cele două partide din semifinale.

Directorul EURO 2020: ”Sperăm să ajungem la un rezultat”

Directorul EURO 2020, Martin Keller, a precizat că UEFA a contactat autoritățile de la Londra pentru a permite suporterilor celor patru echipe califiate în semifinale să participe la meciuri fără restricții.

„Suntem în discuţie pentru fazele finale, în special pentru semifinale şi finală. Discutăm în fiecare zi cu autorităţile locale, dar sperăm să ajungem la un rezultat bun cu guvernul. În acest moment, este prea devreme pentru a spune, dar am primit semnale că ar putea fi posibil. Dar este prea devreme pentru a da un răspuns clar”, a explicat Martin Keller.

În semifinale și finală, stadionul Wembley poate fi ocupat la capacitate de 50%. În schimb, pe Puskas Arena din Budapesta, fanii vor putea să ocupe în totalitate locurile. De asemenea, autoritățile ungare le vor permite acestora să meargă la baruri și restaurante înainte finalei de pe 11 iulie.

Parteneri
Cum a vrut Ungaria unirea cu România. Dezvăluiri fără precedent
Redactia.ro
Lovitură de teatru! De ce ar fi făcut luptătorul MMA gestul golănesc către fata din ring: ”N-am altă explicație”
Digisport.ro
Ungaria și propunerea surprinzătoare pentru „dușmanul de moarte”, România. De ce nu a fost posibilă unirea cu țara noastră
Click.ro
Pepe o acuză Raluca Pastramă că l-a înșelat în timpul căsniciei. Neașteptat cum a aflat: „Mă striga 'nașule', venea la noi acasă..."
Viva.ro
Unde este Fito? Povestea celui mai notoriu infractor din Ecuador, care a fugit din închisoarea în care trăia ca un rege
Digi24
Misterul morții unei mame și a fiicei ei de 10 ani a fost rezolvat după 24 de ani. Ucigașul a dezvăluit totul de pe patul de moarte
Digi24
Imagini din apartamentul în care locuiesc Mircea Badea și Carmen Brumă. Cum au amenajat / FOTO
Unica.ro
Se limitează plățile cash. Legea a fost votată
EVZ.ro
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews
DECIZIE FINALĂ pentru milioane de șoferi din ROMÂNIA. Tocmai s-a stabilit că este obligatoriu
Capital.ro
Oraşul din România unde s-a deschis un nou aeroport internaţional. Investiția totală a fost de 180 de milioane de lei
Antena 3
Vedeta a dezvăluit că a avut o relație incestuoasă timp de zece ani cu tatăl ei, un cântăreț cunoscut: “Tata era altceva”. Acum s-a aflat tot
Avantaje
Este vorba de ION ILIESCU! ANUNȚUL SERII
Mediaflux
Nume sărbătorite de Sf. Gheorghe. Cui îi spunem la mulți ani pe 23 aprilie
Spynews.ro
Ce se întâmplă în corpul tău la 4 ore după ce ai mâncat nuci
Realitatea.net
O creatură cu gheare ascuțite a fost descoperită în podul unei case. Oamenii sunt terorizați de sunetele pe care le scoate
Antena 1
De ce evreii nu cred în Iisus Hristos? 'Nu este Mesia!' 5 motive pentru care nu-l recunosc ca pe Mesia
Shtiu.ro