Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee

Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România. Ce a spus despre trasee
Ce mesaj a transmis Irisha

Irisha și-ar fi dorit să fie la Survivor România 2021 din această ediție. De altfel, ea urmărește fiecare ediție a emisiunii, după ce a părăsit competiția din Dominicană.

Irisha, mesaj de ultimă oră pentru fanii Survivor România

Aceasta a fost eliminată de la Faimoși în urmă cu ceva timp, în urma votului publicului. Acasă fiind, ea nu ratează deci nicio ediție din emisiune și își suține echipă din care a făcut parte.

Irisha a văzut că în ediția din această seară participă Faimoșii și Războinicii din Grecia și și-ar fi dorit, acum, mai mult ca oricând să mai facă parte și ea din concurs și să lupte alături de echipa ei.

”Buna ziua, ce faceti? Eu, exemplara, m-am pus pe canapea si abia astept sa inceapa Survivor. Astazi joaca Romania plus Grecia, faimosi contra razboinici. Mi se pare o combinatie tare, bravo cui a venit cu ideea si ce pot sa zic este ca imi pare rau ca nu sunt si eu acolo sa intru pe traseu, sa trag tare, sa aduc puncte, asa cum eram obisnuita, dar e bine si de acasa, de pe canapea, sa stiti. Cine se mai uita in seara”, a spus Irisha, pe contul ei de Instagram.

De altfel, Irina Ceban măturisea că experiența Survivor a fost cea mai frumoasă din viața sa, spunând că nu a crezut niciodată că poate deveni un copil al junglei și că poate să trăiască printre reptile și insecte. Ea a rămas cu multe amintiri de la Survivor, dar și cu multe răni în diverse părți ale corpului.

Sorin Pușcașu, replici dure

Episodul de ieri, în care Albert Oprea a fost nominalizat, a fost urmărit și comentat și de fostul Războinic, Sorin Pușcașu, care a făcut acuzații dure la adresa Războincilor.

Amintim că în ediția trecută au fost supuși către eliminare Elena Marin și Albert Oprea. Sorin Pușcașu, fostul Războinic, a urmărit și el ediția de sâmbătă seara și a adus acuzații grave foștilor săi coechipieri.

”Băi, neasumaților, vorbiți de voturi strategice în condițiile în care sunteți patru și o să vină consiliul de eliminare și se schimbă tot.

Nu există strategii. Spuneți tot pe față. Îl votez pe ăla, o votez pe aia că nu-mi place. Deci, uitați-vă puțin. Față în față voi vorbiți că nu aveți pe cine să votați și vă duceți în spate și aruncați de la unul la altul?! Că, de fapt, te votez pe tine că ești cel mai slab. Fiți frate direcți, asumați. Vă vindeți pe niște voturi. Mai ziceți de mine că făceam eu strategii când mie îmi păsa doar de echipă…”, a spus fostul Războinic.  

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI