Meghan Markle, umilită la un SPA. Soția Prințului Harry a povestit prin ce a trecut în cadrul podcastului său

Meghan Markle, umilită la un SPA. Soția Prințului Harry a povestit prin ce a trecut în cadrul podcastului său
Meghan Markle, umilită la un SPA. Ce a pățit partenera de viață a Prințului Harry. A povestit totul într-un episod al podcastului său.

Podcastul lansat de ducii de Sussex pe Spotify a revenit în atenția publicului. A apărut prima emisiunea după o perioadă de patru săptămâni de pauză. Soția Prințului Harry a vorbit despre câteva momente foarte sensibile și vulnerabile din copilăria ei, într-un comentariu despre stigmatizare. Meghan Markle, umilită la un SPA din Los Angeles. Ce a pățit fosta actriță.

Meghan Markle a revenit cu un nou episod „Archetypes”

Orice activitate legată de podcastul „Archetypes” al lui Meghan Markle a fost pusă pe pauză timp de patru săptămâni. Decizia a fost luată în circumstanțele în care familia regală britanică a trebuit să țină doliu, în urma stingerii din viață a regretatei regine Elisabeta a II-a.

Marți, 4 octombrie, a fost publicat un nou episod al emisiunii soției Prințului Harry. În cadrul acestuia, fosta actriță de la Hollywood, jurnalista Lisa Ling și comedianta Margaret Cho au discutat despre stereotipul „Dragon Lady”, întâlnit de cele mai multe ori în Asia de Est și, ocazional, în Asia Centrală sau de Sud-Est.

Acest stereotip este folosit pentru a se face referire la o femeie puternică, dominatoare sau misterioasă. Însă nu se folosește niciodată într-un mod apreciativ, ci mai degrabă disprețuitor.

În cadrul emisiunii, Meghan Markle a povestit despre copilăria sa din Los Angeles. Partenera Prințului Harry a precizat că orașul era „plin de o cultură pe care o puteai vedea, simți, auzi și gusta zilnic”. Însă acest aspect i-a ridicat unele probleme în vremea adolescenței sale.

Fosta actriță Meghan Markle, umilită la un SPA din Los Angeles

S-a întâmplat și la un centru SPA din Los Angeles. Meghan Markle a povestit cum ea și mama ei, pe nume Doria, vizitau deseori SPA-uri coreene. Obiceiurile femeilor din această cultură nu au fost privite cu ochi buni de la început de către soția Prințului Harry. Meghan Markle a spus că s-a simțit „umilită”.

„Este o experiență foarte umilitoare pentru o fată aflată la pubertate. Trebuie să intri într-o cameră cu femei cu vârste cuprinse între 9 și poate 90 de ani. Toate umblă prin cameră goale, așteptând la rând să aibă parte de o exfoliere corporală. Tot ce îmi doream era un costum de baie. Apropo, nu ai voie cu așa ceva acolo”, a relatat partenera Prințului Harry în emisiunea online „Archetypes”.

După ce și-a exfoliat corpul, fosta actriță și mama ei s-au dus să mănânce o porție de tăiței delicioși. Această amintire a rămas adânc întipărită în mintea lui Meghan Markle, care a mărturisit că nu a fost conștientă de stigmatele cu care se confruntă femeile de origine asiatică decât mulți ani mai târziu.

Meghan Markle și Prințul Harry au semnat un contract profitabil cu gigantul de streaming audio Spotify. Ducii de Sussex trebuie să găzduiască periodic mai mulți invitați în cadrul podcastului „Archetypes”. Valoarea parteneriatului este estimată de presa internațională la aproximativ 18 milioane de lire sterline.

Podcastul „Archetypes” a fost lansat cu scopul de a pătrunde în lumea etichetelor atribuite femeilor pentru „a le ține pe loc”.