Meghan Markle, umilită din nou în presă: ”Ipocrită, smiorcăită, care exploatează victimizarea”

Meghan Markle, umilită din nou în presă: ”Ipocrită, smiorcăită, care exploatează victimizarea”
Meghan Markle, parasita de fostul iubit in timp ce se uitau la film

Scandal uriaș în presa britanică. Meghan Markle a fost jignită și umilită fără menajamente de către celebrul jurnalist britanic Piers Morgan. Fostul amfitrion al emisiunii „Good Morning Britain”

Meghan Markle a fost umilită din nou în presă

De când ducele și ducesa de Sussex au acordat interviul fenomen celebrei Oprah Winfrey, acum câteva săptămâni, Meghan Markle ține ocupată prima pagina a tabloidelor din Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. Soția prințului Harry a fost acuzată dur de către prezentatorul britanic de televiziune Piers Morgan de faptul că ar fi ipocrită și smiorcăită, apelând foarte des la cartea victimizării, pentru a atrage simpatia și compasiunea publicului.

Vedeta a părăsit platoul emisiunii pe care o prezenta, „Good Morning Britain”, după ce a criticat-o pe fosta actriță din serialul Suits în cea mai recentă ediție a matinalului, lucru care a pornit o campanie de revoltă împotriva sa din partea admiratorilor lui Meghan Markle. Pentru că a refuzat să-și ceară scuze public, Piers Morgan a demisionat de la cârma emisiunii britanice.

Jurnalistul englez a avut câteva comentarii dure de făcut asupra interviului scandalos pe care Meghan Markle i l-a oferit, la începutul lunii martie, vedetei americane de televiziune Oprah Winfrey. De exemplu, Piers Morgan a declarat că se îndoiește de veridicitatea afirmațiilor actriței, când a spus că a avut gânduri sinucigașe și a cerut ajutor specializat, care nu a mai venit.

De ce o acuză Piers Morgan pe Meghan Markle

Mai mult de atât, acesta a declarat că Archie, fiul ducilor de Sussex, nu a primit titlul de prinț la naștere, deoarece acesta ar fi un drept rezervat doar celor care se află pe linie directă la succesiunea tronului.

„Această regulă se aplică indiferent de etnia mamei. Astfel, cea mai gravă afirmaţie, cea care a făcut ca America deja încărcată de rasism să se mânieze, a fost o falsitate pesemne concepută să provoace daune maxime familiei regale

Şi privitor la palavrele lor din interviu legat de sprijinul pentru regină, monarhul este cel care decide acordarea acestor titluri, aşa că, efectiv, ei au acuzat-o de rasism pe bunica lui Harry şi şeful statului britanic

Mă aşteptam la astfel de chestii necinstite şi egoiste din partea unei actriţe ariviste de la Hollywood, precum doamna Markle, dar pentru Harry, să îşi distrugă familia public în acest fel, când prinţul Philip era grav bolnav în spital, este ieşit din comun, pentru un om care şi-a servit cândva curajos regina şi ţara în război. Nu poate fi fericit făcând asta, aşa-i?”, a declarat Piers Morgan, potrivit adevărul.ro

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI