Meghan Markle și Prințul Harry o lovesc pe Regina Elisabeta. Se întâmplă în emisiunea lui Oprah

Meghan Markle și Prințul Harry o lovesc pe Regina Elisabeta. Se întâmplă în emisiunea lui Oprah
Meghan și Harry, interviu despre Regină

Casa Regală a Marii Britanii nu are parte de liniște după ce Meghan Markle și Prințul Harry au ales să plece peste ocean, unde s-au stabilit. Recent, Ducii de Sussex au făcut noi declarații. Vorbele lor s-ar putea să nu fie pe placul Reginei Elisabeta.

Meghan Markle și Prințul Harry, interviu controversat

După multe neplăceri care au avut loc în Familia Regală a Marii Britanii, apele nu par să se liniștească. Totul a pornit de la plecarea Prințului Harry cu Meghan Markle, pe teritoriul american. De atunci, Regina nu mai are liniște. Presa vorbea că ar vrea să retragă distincțiile militare ale Prințului, în cazul în care acesta nu se va întoarce în Marea Britanie. Însa i-a dat acestuia un ultimatum, până va recurge la asta.

Acum, tot presa străină sustine că Meghan Markle si Prințul Harry ar fi oferit un interviu lui Oprah Winfrey, iar ceea ce au declarat ei nu ar fi tocmai pe placul suveranei din Marea Britanie.

Oprah Winfrey, gazda emisiunii

Durata interviului în care Meghan Markle și Prințul Harry s-au destăinuit presei ar fi de 90 de minute și urmează să fie difuzat pe postul de televiziune CBS, luna viitoare. În cadrul acestuia, cei doi vor vorbi despre decizia lor de a părăsi familia regală și de a se stabili pe teritoriul american. Emisiunea-interviu va fi structurată în două părți, în prima va apărea doar fosta ducesă de Sussex, iar în cea de a doua alături de ea va fi și Prințul Harry.

Gazda emisiunii va fi, nimeni alta decât Oprah Winfrey si show-ul se va difuza pe data de 7 martie, în primetime. Surse din apropierea casei regale susțin că acest interviu va fi o încălcare a încrederii Reginei Elisabeta. Ei mai susțin că deși, cei doi nu mai fac parte din Casa Regală a Marii Britanii, Regina Elisabeta  va fi afectata de ceea ce vor declara ei în cadrul interviului.

Meghan Markle și Prințul Harry au pierdut multe privilegii în urma alegerii lor de a părăsi Marea Britanie și Familia Regală.

 

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI