Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry. Informații de ultimă oră din familia ducesei

Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry. Informații de ultimă oră din familia ducesei
Meghan Markle l-a înșelat pe Prințul Harry. Informații de ultimă oră din familia ducese

Sora celebrei Meghan Markle face noi dezvăluiri uluitoare. Aceasta susține că soția Prințulului Harry l-ar fi înșelat pe acesta.

Dezvăluiri uluitoare despre Meghan Markle

Samantha Markle aduce acuzații grave la adresa surorii sale. Femeia susține ca Meghan l-ar fi înșelat pe Prințul Harry cu nimeni altul decât cu bucătarul Cory Vitiello.

Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine.Îmi imaginez că bucătarul Cory a fost devastat de faptul că a fost abandonat pentru un prinţ sau se întâlnea cu amândoi simultan? Sunt sigură că a fost inconfortabil pentru oricare dintre ei”,, spunea Samantha, conform Royal Observer, care a obţinut o copie în avans a cărţii scrise de sora lui Meghan.

Vitiello şi Meghan s-au cunoscut în timpul filmărilor pentru serialul Suits, în anul 2014, şi au fost împreună timp de doi ani.

„Ne place foarte mult de ea. Este o femeie minunată, inteligentă, luminosă, grijulie. Este o personalitate caldă, sinceră. Ne-am bucurat foarte mult de timpul petrecut cu ea. S-a potrivit foarte bine în familia noastră „, spunea mama lui Cory despre cea care credea că îi va fi noră.

Meghan l-ar fi înșelat pe Prințul Harry

Samantha a dezvăluit, de asemenea, că prima căsătorie a lui Meghan cu Trevor Engelson a fost una bazata pe interes din partea actriței. Tot Samantha povestea că Meghan urmărea să obțină un rol în film si acesta ar fi fost motivul pentru care s-ar fi căsătorit cu producătorul.

“Meghan i-a înapoiat bijuteriile în mod grosolan. Era evident că se ferea să facă ceea ce trebuia”.

De asemenea, sora ducesei mai spune că relaţia dintre Meghan şi Engelson nu a funcționat pentru că actriţa avea o aventură atunci când juca în producţia Costume.

„Am fost şocată, pentru că am crezut că au o căsătorie care sfida trendul la Hollywood”.

Samantha este de părere că Engelson se iubea cu cea mai bună prietenă a lui Meghan.

„Nu am vorbit cu adevărat despre problemele ei conjugale şi mi-aş fi dorit să facem asta, pentru că am experienţă şi i-aş fi putut da nişte sfaturi ”, a scris Samantha.

Meghan şi Engelson s-au căsătorit în 2011, în Jamaica, dar au divorţat în 2013.

„Dacă Meghan şi Harry se întâlneau de şase luni, înseamnă că se vedeau în acelaşi timp în care ea avea o relaţie cu Cory, cu care părea să se potrivească bine”, spunea Samantha, conform Royal Observer, care a obţinut o copie în avans a cărţii scrise de sora lui Meghan.

Cartea Samanthei va fi lansată la sfârşitul acestei săptămâni.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI