Planul secret al Reginei Elisabeta pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce urma să facă dacă nu plecau

Planul secret al Reginei Elisabeta pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce urma să facă dacă nu plecau
Planul secret al Reginei Elisabeta pentru Prințul Harry și Meghan Markle. Ce urma să facă dacă nu plecau

Familia Regală a Marii Britanii este, din nou, pe prima pagină a ziarelor din întreaga lume. Ce se întâmplă cu Prințul Harry și Meghan Markle și care era planul secret al Reginei în ceea ce-i privește pe aceștia.

Ce planuri a avut Regina pentru nepotul ei

Știrea că Prințul Harry și Meghan Markle părăsesc Casa Regală apărea în presa din întreaga lume. Regina Marii Britanii s-a arătat extrem de nemulțumită de decizia cuplului de a se muta. Majestatea sa avea planuri mari pentru nepotul ei și soția acestuia.

Decizia celor doi a uimit o întreagă lume. Însă, cuplul a dorit să o ia de la capăt și să-și croiască singuri destinul și să aibă, totodată, putere de decizie în ce privește familia lor. Astfel că, Prințul Harry si Meghan Markle au lăsat totul în urmă și s-au mutat în Los Angeles, cu fiul lor Archie.

Conform presei internaţionale, Majestatea Sa a vrut să le ofere lui Meghan si Harry posibilitatea de a se bucura de un stil de viaţă privat. Ea s-ar fi inspirat din primele zile ale propriei căsătorii cu Prinţul Philip. Regina avea planuri să îi trimită pe Harry şi Meghan în Africa de Sud, pentru a se bucura o perioadă de timp de intimitate, înainte de a-şi începe atribuţiile regale, conform DailyMail.co.uk.

Regina a fost inspirată de povestea sa de viață

Regina Marii Britanii ar fi avut această idee dupa ce și-a amintit de începutul căsniciei sale. La acea vreme a petrecut primele zile de mariaj în Malta. Regina a fost nevoită să zboare în mod frecvent pentru a petrece timp cu Prinţul Philip, proaspătul ei soț, la vremea respectivă. Acele deplasări le-ar sudat mult relaţia de cuplu tânăr.

Majestatea sa a dorit să ofere Prințului Harry si lui Meghan Markle responsabilitate și un statut de onoare. Conform presei internaționale, Regina Elisabeta nu o lăsa pe Meghan să facă anumite activităţi cu care aceasta era obişnuită. Pe de cealalta parte, sursele regale pretind că Majestatea Sa şi-a dorit să responsabilizeze cuplul pentru a fi demn de statutul regal.

În urmă cu câteva zile tot presa internațională scria de decizia Reginei de a-l lăsa pe Prințul Harry fără titlurile sale militare. Expertul regal Richard Fitzwilliams a declarat, conform express.co.uk că, Prințul Harry este „foarte supărat” cu privire la perspectiva că regina îi va înlătura titlurile militare.

Majestatea Sa este „hotărâtă” să îi dea nepotului său un ultimatum, pentru ca acesta să se mute înapoi în Marea Britanie, în caz contrar va fi obligat să renunțe la titlurile sale, spunea acesta.