Meghan Markle și Prințul Harry, decizie radicală în 2022. Și-au luat fanii prin surprindere

Meghan Markle și Prințul Harry, decizie radicală în 2022. Și-au luat fanii prin surprindere
Meghan Markle și Prințul Harry surprind din nou cu o decizie. Ce au hotărât soții?

Ducii de Sussex și-au surprins din nou fanii! Meghan Markle și Prințul Harry au început Noul An cu o decizie aparte care cu siguranță le va schimba viața. Ce au hotărât cei doi soți? Puțini se așteptau la acest lucru.

Meghan Markle și Harry, decizie neașteptată în 2022: ce vor face ducii de Sussex?

Fanii cuplului format din Meghan Markle și Prințul Harry sunt din nou surprinși de deciziile acestora. Cei doi soți au hotărât să pășească în Noul An cu o altă energie și au decis ce urmează să facă în viitorul apropiat. Ducci de Sussex se întorc în UK și plănuiesc să vândă conacul din Montecito, cunoscut ca „Palatul Versailles‟ din California.

Amintim că soții au părăsit Casa Regală și implicit și Regatul Unit în urmă cu doi ani. Motivul plecării din familie ar fi fost cauzat de presiunea mediatică din Marea Britanie asupra lor, conform mărturiilor nepotului Reginei. De asemenea, Meghan Markle povestea că a avut gânduri negre din cauza presei.

Odată cu părăsirea titulurilor, cei doi au anunțat-o pe Regină că renunță la îndatoririle de membri ai monarhiei, dar și că își iua viața de la capăt în California. Iată că la doi ani de la acest scenariu, Meghan și Harry se reîntorc în Regatul Unit, dar pentru câteva vizite, arată speculațiile. Experții regali susțin că ei vor vinde conacul tocmai pentru a călători prin Europa.

„Cred că este probabil un pariu corect să spunem că îi vom vedea în primăvara anului viitor”, a spus Myers Russell, editor regal al Daily Mirror.

„Vor fi întotdeauna membri ai familiei”

Situația din Familia Regală a Marii Britanii rămâne tensionată, dar cu toate astea fanii speră ca lucurile să fie mai bune măcar de dragul celor doi moștenitori ai Prințului. Problemele nu au fost puține, mai cu seamă de la apariția fostei actrițe în viața nepotului Reginei. Amintim că Prințul Harry este al șaselea în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii.

„Îmi protejez soţul de reproșurile constante (ale familiei regale) şi, deşi este puţin probabil, poate acest lucru l-ar face pe tatăl meu să ia o pauză”, îi explica Meghan în trecut fostului consilier regal.

Indiferent de afirmațiile șocante aduse de ducii de Sussex, Palatul Buckingham a susținut că ei vor fi întotdeauna bine primiți acasă: „Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membri ai familiei mult iubiți”, se arată în reacția Casei Regale britanice. Între timp, britanii așteaptă cu nerăbdare alte detalii despre cuplu și despre viitoarele evenimente.