Cum arată copiii Prințului Harry cu Meghan Markle acum. Au publicat felicitarea de Crăciun

Cum arată copiii Prințului Harry cu Meghan Markle acum. Au publicat felicitarea de Crăciun
Cum arată Archie și Lilibet

Meghan Markle și Prințul Harry au dezvăluit prima fotografie în care apare fiica lor, micuța Lilibet! Ducii de Sussex au publicat felicitarea de Crăciun din acest an, iar ei apar alături de cei doi copii pe care îi au împreună. Mulți fani s-au bucurat enorm când i-au văzut pe aceștia.

Meghan Markle și Prințul Harry, prima poză alături de Lilibet și Archie

Meghan Markle și Prințul Harry îi șocau pe fanii lor în momentul în care anunțau că renunță la îndatoririle regale și părăsesc Marea Britanie. Cei doi au locuit în Canada alături de băiețelul pe care îl au împreună, Archie, apoi au plecat în America, unde și-au cumpărat ulterior și o casă.

Între timp, aceștia au devenit părinți pentru a doua oară când s-a născut Lilibet Diana Mountbatten-Windsor, care a fost numită după porecla pe care o are Regina Elisabeta, dar și după regretata Prințesa Diana, mama Prințului Harry. Iată că a fost dezvăluită și prima fotografie cu micuța!

Ducii de Sussex au fost fotografiați de către Alexi Lubomirski, cel care a realizat și pozele pentru logodna și nunta lor. Cei doi au folosit o imagine făcută în această vară la casa lor din Santa Monica. Îmbrăcați cât se poate de lejer, aceștia apar alături de Lilibet și Archie.

„În acest an, 2021, a venit pe lume fiica noastră, Lilibet. Archie ne-a făcut „mamă” și „tată”, iar Lili ne-a făcut o familie.

În timp ce așteptăm cu nerăbdare anul 2022, am făcut donații cu ajutorul vostru către mai multe organizații care onorează și protejează familiile, de la cele relocate în Afganistan, la familiile americane care au nevoie de concediu parental plătit.”, au transmis cei doi.

Meghan Markle și Prințul Harry, fericiți în America

Meghan Markle și Prințul Harry și-au dorit ca micuții lor să fie crescuți într-un mediu extrem de diferit. Cei patru par extrem de fericiți în felicitarea de Crăciun. De asemenea, fanii lor s-au bucurat enorm în momentul în care au descoperit cum arată Archie și Lilibet.

Lilibet este porecla Reginei Elisabeta. Aceasta se afla la o vârstă fragedă și nu putea să își pronunțe numele, astfel că bunicul ei o alinta în acest fel. Ultimul care s-a folosit respectivul apelativ pentru momentele în care vorbea cu Suverana a fost regretatul ei soț, Prințul Philip.

Ducii de Sussex și-au dorit să îi aducă un tribut Reginei Elisabeta în momentul în care fiica lor s-a născut. Micuța a primit și numele Diana, care vine, bineînțeles, de la mama Prințului.