Meghan Markle, cea mai inteligentă persoană din familia regală. Pe ce loc este Prințul Harry

Meghan Markle, cea mai inteligentă persoană din familia regală. Pe ce loc este Prințul Harry
Meghan Markle, cea mai inteligentă persoană din Familia Regală. Ce poziții ocupă restul membrilor?

Meghan Markle este cea mai inteligentă persoană din Familia Regală a Marii Britanii. Ce loc ocupă Prințul Harry? Fanii cuplului au fost mirați de pozițiile ocupate de aceștia.

Cât de inteligente sunt persoanele din familia regală: Meghan Markle este pe primul loc

Familia Regală este vânată de oameni de peste tot din lume. Toți sunt curioși de fiecare detaliu care ține de cei care duc tradițiile mai departe, dar în special de cei care intră în familie în cadrul mariajelor.

Ducesa de Sussex are cea mai bună pregătire academică și cele mai bune rezultate, arată The News. Fosta actriță a urmat cursurile Universității din Nortwestern din Illinois, instituție prestigioasă.

Pe locul doi este soția Prințului William. Ducesa a absolvit Universitatea Saint Andrews, cotată puțin mai jos decât cea urmată de cumnata sa. Prințul William este pe locul trei, iar prințul Harry nu a prins loc nici în top 10.

Harry și Meghan doresc să o vadă pe Regină

Ducii de Sussex au solicitat o întâlnire cu Regina Elisabeta a II-a. În cadrul acesteia se dorește prezentarea oficială a micuței Lilibet Diana, dar adevărul ar fi altul. Unii experți regali susțin cu cei doi soți sunt ‘sunt disperați’ să seteze o întâlnire cu aceasta pentru că vor să-și cosolideze imaginea printre fanii lor din Statele Unite ale Americii.

”Știu că singura lor capacitate de ”vânzare” este conexiunea cu Regina, una dintre cele mai cunoscute femei de pe planetă. Acesta este motivul pentru care își doresc să o vadă. Totul este despre ”produsul Harry” și ”produsul Meghan”, a explicat jurnalistul Andrew Pierce, conform express.co.uk.

O altă sursă subliniază nevoia disperată ca familia să se reunească de dragul celui de-al doilea membru din familia Prințului Harry. Cu toate astea, câțiva oameni sunt șocați de felul în care continuă lucrurile la palat. Regina dorește în continuare să-și vadă nepoții, mai cu seamă că nu a reușit să o întâlnească deloc pe micuța ducilor.

”Harry și Meghan au făcut această cerere, dar mulți oameni sunt șocați de curajul ei. Poate că vor cu adevărat să o vadă pe regină, dar este uluitor, având în vedere ceea ce au făcut în acest an …

Regina ține foarte mult la Harry și i-ar plăcea să-i vadă pe Lilibet și pe fratele ei Archie. Dar curtenii sunt surprinși de mișcare, mai ales din partea lui Meghan, după ce s-a întâmplat’, a declarat o sursă pentru The Sun.