Meghan Markle și Prințul Harry, anunțul fatal de care fanii se temeau. Ce decizie șocantă s-a luat

Meghan Markle și Prințul Harry, anunțul fatal de care fanii se temeau. Ce decizie șocantă s-a luat
Meghan Markle și Prințul Harry, anunțul fatal de care fanii se temeau

Meghan Markle și Prințul Harry, proscriși. Considerați ”oile negre” ale familiei regale britanice, ducilor de Sussex le-au fost retrase acum toate privilegiile ce le mai rămăseseră în urma desprinderii lor de Casa Regală, au anunțat surse de la Palatul Buckingham.

Surse de la Palatul Buckingham au anunțat că pentru Meghan Markle și Prințul Harry nu mai e cale de întoarcere în familia regală

Conform presei britanice, regina Elisabeta a II-a le va cere să înceteze legăturile cu orice organizație patronată de familia regală din care aceștia fac parte. Nepotul în vârstă de 36 de ani al suveranei va fi deposedat de ultimele trei titluri militare și va fi obligat să renunțe la patronajul Ligii de rugby, Uniunii britanice de Rugby și cel al Maratonului Londrei. Meghan va trebui să renunțe la patronajul Teatrului Național, rol care i s-a oferit în anul 2019, când monarhul a făcut un gest major de susținere și afecțiune, fiindcă regina a fost liderul instituției londoneze timp de 45 de ani.

Ceea ce a dus la această decizie radicală a fost interviul de 90 de minute acordat de Meghan prezentatoarei TV Oprah Winfrey, în care a dezvăluit amănunte despre relația pe care ea și soțul o au cu monarhia britanică. Dialogul a fost întregistrat și urmează să fie difuzat pe 7 martie 2021, pe postul CBS. În a doua parte a discuției va apărea și Harry. Casa Regală nu a făcut nicio declarație oficială în acest sens, dar surse de la Palatul Buckingham au declarat că „nu mai e cale de întoarcere în familia regală” pentru nepotul reginei și nevasta lui.

Cuplul așteaptă al doilea copil

Prințul Harry și soția sa, Meghan Markle, așteaptă al doilea copil. Nepotul Reginei Elisabeta a Marii Britanii și soția sa îi vor dărui lui Archie un frate sau o soră, a anunțat un purtător de cuvând al cuplului, la începutul lunii februarie.

„Putem confirma că Archie va fi un frate mai mare. Ducele și ducesa de Sussex sunt bucuroși că așteaptă al doilea copil”, a transmis purtătorul de cuvânt al acestora.

Odată cu anunțul a fost dat publicității și o imagine alb-negru cu cei doi, în care se poate vedea că sarcina fostei actrițe este destul de avansată. Vestea vine la câteva luni după un episod dureros prin care cuplul a trecut. Fosta actriță dezvăluia în luna noiembrie că a pierdut o sarcină în timp ce Archie era încă mic.

Meghan și Harry au devenit părinți pentru prima dată în mai 2019. Fiul lor, al șaptelea în linia de succesiune la tronul britanic, a primit numele de Archie Harrison Mountbatten-Windsor. La începutul anului 2020, cuplul regal a decis să părăsească familia regală, alături de obligațiile pe care titlurile regale le aduceau în viața lor, și să se mute în Statele Unite ale Americii.

DĂ PLAY ȘI FII MAI INFORMAT DECÂT PRIETENII TĂI